Abdürrahim Albayrak'tan Arda Turan’a açık kapı

Arda Turan’ın transferi hakkında konuşan G.Saray 2. Başkanı Alabyrak, “Hocamız Arda’yı isterse bu konuyu değerlendiririz” dedi. Camiaya da seslenen Albayrak, “Beyaz bir sayfa açalım. Kırgınlıklar bitsin” ifadesini kullandı.

"Arda için karar hocanın"
Abdürrahim Albayrak'tan ince mesajlar... 

Takvim Gazetesi'nin haberine göre G.Saray 2. Başkanı Ünal Aysal döneminde Fatih Terim'i göreve getirdiklerini söyleyerek, "Başkanın o zaman yanında olan arkadaşlar Fatih Terim'i göndermenin yollarını arıyordu. Galatasaray'a çok büyük düşmanlık ettiler. Kıskançlık yaptılar" ifadesini kullandı.

​BORÇSUZ BİR KULÜP OLURDUK

Terim'in o dönemde gitmemesi halinde şu anda borçsuz, mülkü olan, rahat bir kulüp olacaklarını ifade eden Albayrak, "Herkesi kutlamalara çağırdık. Düşmanlık kıskançlık bitsin. Beyaz sayfa açalım" diye konuştu.

ARDA'YA TERİM KARAR VERİR

Arda Turan'ın yeniden Galatasaray'a döneceği haberlerini de cevaplayan Albayrak, "Benim bilgim yok. Hocamızla bu konuyu konuşmadık. Ancak hocamız Arda'yı isterse değerlendiririz" diye konuştu.

NİHAT AĞABEYİ ÇOK SEVİYORUM

TFF başkanlığına aday olacak Nihat Özdemir'le ilgili bir değerlendirme yapan Albayrak, "Nihat ağabeyi çok seviyorum. Fenerbahçe şapkasını bir yere koyacaktır. Kendisiyle görüştüm" ifadesini kullandı.

Abdürrahim Albayrak'tan Arda Turan’a açık kapı