"AYRILIK" NEFES KESİYOR

Akademi Neo Sinema Okulunun yapımını üstlendiği, TRTnin iddialı yapımlarından AYRILIK yarın, 4ncü bölümü ile ekranlara gelecek.

"AYRILIK" NEFES KESİYOR

Ahmet Özhan, Erdal Beşikçioğlu, Azra Akın, Kaan Urgancıoğlu, Zeynep Tokuş, Atilla Saral ve Mehmet Ali Nuroğlu gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı Ayrılık'ta bu Salı yaşanacak gelişmeler şöyle;

Deniz ile Savaş müthiş bir operasyonla, boru hattına yapılmak istenilen sabotajı engellerler. İstanbul'a döndüklerinde ise kendilerini bir güzel bir de acı haber beklemektedir. Şamil, Türkmen Bakan'ın kızını kurtarmayı başarmıştır ama operasyon sırasında bir de kayıp vermişleridir.

Odalov, bir taraftan Firengiz'i evliliğe ikna etmeye çalışmakta, diğer taraftan da Bakan'ın kızını elinden alanları açığa çıkartmaya çalışmaktadır.

Spartak ise Mariam'la birlikte kendisini amansız bir takibin ortasına bulmuştur. Azmun, Spartak'ın bir anlık boşluğundan yararlanarak Mariam'ı kaçırır. Bu heyecanlı kovalamaca, Bakü'den başlayacak, Karakurum çölünün kızgın kumları üzerinde devam edecektir.

Şamil, çetecilerin Çeçen köyünü basıp insanlarını esir aldıklarını duyunca deliye döner. Hemen memleketine döner. Masum insanların kanına ve namusuna el uzatanları, Abdullah Şamil'in keskin intikamı beklemektedir.

İzleyicilerce her bölümü merakla beklenen dizinin setinden fotoğrafları, haberin diğer fotoğraflarına tıklayarak görebilirsiniz..