Robin van Persie: "Az kalsın gidiyordum"

Persie: "Bir ara gitme kararı almıştım. Başkanla konuştum. Valizlerimi evin kenarına bırakıp sahaya döndüm. Arkadaşlarım bana çok destek oldu. Artık takımın bir parçasıyım."

"Az kalsın gidiyordum.."
Takvim'de yer alan habere göre son haftalarda oynadığı futbol ve attığı gollerle şampiyonluk yolunda takıma büyük katkı sağlayan Robin Van Persie, "Bir ara gitme kararı almıştım. Valizlerimi hazırlamışken Başkan ile yaptığım konuşma sonrası kaldım. Valizlerimi evimin bir kenarına bırakıp sahaya döndüm" dedi. Takım arkadaşlarının kendisine çok destek olduğunun da altını çizen Hollanda- lı yıldız, "Gollerim onların sayesinde gelmeye başladı. Ben artık kendimi takımın bir parçası görüyorum. Ve öyle hissetmeye başladım" ifadesini kullandı. Robin Van Persie, kendisine destek konusunda ise aslan payını yine Başkan Aziz Yıldırım'a verdi.

RVP: "ÜZERİMDEKİ STRES YOK OLUP GİTTİ"

Yıldırım'ın kendisine olan desteğini asla unutmayacağını belirten RVP, "Kendimi sahada daha rahat hissediyorum. Bu hem futboluma hem de attığım gollere yansıdı. Üzerimdeki stres yok olup gitti. Stres sanki beni esir almıştı. Şimdi rahatım" dedi.

Son 4 resmi maçta (3 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası) 5 gole imza atan Robin Van Persie, gollerinin yanında asistleriyle de ön plana çıkmaya başladı. RVP, Kadıköy'deki Mersin İdmanyurdu maçında tribünlerin protestosunun ardından müthiş bir yükseliş yaşadı.
Konular Spor Haberleri