"Evet"çi Rıdvan Dilmen'den tepkilere yanıt!

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen yeni anayasa referandumu için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatmıştı.

"Evet"çi Rıdvan Dilmen'den tepkilere yanıt!
MedyaRadar'da yer alan habere göre Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen yeni anayasa referandumu için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlattı.

ÜNLÜ İSİMLER 'EVET' DEDİ (VİDEO)

Rıdvan Dilmen'in başlattığı zincirleme video kampanyasına tepkiler geldi. Hükümete yakın Sabah gazetesine konuşan Rıdvan Dilmen kendisine yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Rıdvan Dilmen "Cumhuriyet ve Atatürk kimsenin tekelinde değildir, 80 milyona aittir. Bugün önümüzde duran görev cumhuriyetimizi güçlendirmek, demokrasimizi geliştirmektir. Birliğimiz ve ülkemizi korumanın tek yolu budur. Bugün bütün yurttaşlarımızın önceliği yurtseverlik olmalıdır. Bunun için güçlü bir liderliğe, güçlü bir cumhuriyete ve gelişmiş bir demokrasiye ihtiyacımız var. Bunları vizyonuyla, yaptıklarıyla, insanlığıyla Sayın Cumhurbaşkanımız'da (Recep Tayyip Erdoğan) görüyorum. Atatürk'ün Cumhuriyetimizle ilgili koyduğu hedefleri ancak bu yolla ulaşır ve geliştirebiliriz diye düşünüyorum” dedi.

“BELLİ ÖNEMLİ MADDELERİ İNCELEDİM”

“Anayasamızda belli önemli maddeleri inceledim” diyen Dilmen, “Ülkem için iyi olacağını düşündüm. Bu tamamen kendi fikrimdir. Farklı görüşlere de saygılıyım. Ama hiç kimse bu durum üzerinden birbirini düşman görmemelidir, düşmanlık üretmemelidir. Herkesi, beni de dahil eleştirebilirler, fikirlerimi eleştirebilirler Ama Atatürk sevgimi ve bağlılığımı sorgulamak kimsenin haddi değildir” açıklamasında bulundu.

'MAHALLE BASKISI VE TEHDİDE DEMOKRASİDE YER YOKTUR'

Rıdvan Dilmen şunları söyledi: “Demokratik bir ülkedeyiz. Herkes zaten sandığa gidecek, kendi fikrini beyan edecek. Herkes de herkesin fikrine saygı duyacaktır. Daha güçlü Türkiye için herkes özgür şekilde oyunu kullanacaktır. Mahalle baskısı ve tehdide demokraside yer yoktur.”