"HAKEM KUPAMIZI ÇALDI"

Penaltı vermemesiyle ün yapan hakem Yunus Yıldırım’ın Beşiktaş aleyhine çaldığı düdük siyah-beyazlıları çıldırttı.

"HAKEM KUPAMIZI ÇALDI"

Soğancıoğlu: “Yunus rezaletti. Yusuf’a penaltı çalmadı. Nihat’ın frikiğinde gözünün önünde top rakibin eline çarptı. Onu vermedi, Sivok’a verdi. Gardımızı düşürdü.”

Penaltı kararının Süper Kupa’ya mâl olduğunu ileri süren Beşiktaşlı yöneticiler maç sonu Yıldırım’a tepki gösterdi. Karşılaşma sonrası soyunma odasına giden genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve İbrahim Toraman, Fox Tv’ye konuşan Yunus Yıldırım’a “Yine bir Beşiktaş klasiği” diyerek laf attılar. Yıldırım “Bir şey mi söylediniz?” derken, üçlü dönüp soyunma odasının yolunu tuttu.

Yıldırım'la 3 F.Bahçe maçını da kaybeden Beşiktaş’ta asbaşbakan Ertunç Soğancıoğlu maç sonu Yıldırım ile ilgili şunları söyledi:

‘HEP FENER LEHİNE’

“Rezaletti. Hakem bizi bu hale getirdi. Her şey Yusuf’un verilmeyen penaltısı ile başladı. Üzerimizde ‘ince ince’ oynadı. Ardından birkaç pozisyonda takımı oyundan düşürmek için kararlarını F.Bahçe lehine kullandı. Nihat’ın frikikte adamın resmen top eline çarptı. Gözünün önünde oldu, görmedi. Sivok’ta penaltıyı çaldı. Böylece gardımızı düşürdü, kupamızı çaldı.”

Konular Spor Haberleri