"Kaçak araç teklif ettiler"

Lüks araçların yasa dışı yollarla yurda getirilmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, eski futbolcu Tayfur Havutçu ile futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen’in de bilgi sahibi olarak ifadeleri alındı.

"Kaçak araç teklif ettiler"
Sabah'tan Osman Asiltürk ve Nazif Karaman'ın haberine göre İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yurda kaçak yollarla ve sahte belgelerle lüks araç soktukları iddia edilen şebekeye yönelik soruşturmada Fenerbahçe futbolcusu Ozan Tufan'ın ardından Emre Belözoğlu, Tayfur Havutçu ve Volkan Şen de ifade verdi.

KABUL ETMEDİLER

Soruşturma kapsamında teknik direktör Tayfur Havutçu ile milli futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Şen "bilgi sahibi" sıfatıyla Maslak'ta jandarmaya ifade verdi. Lüks araç çetesinin telefonla aradıkları Havutçu, Belözoğlu ve Şen'e soruşturmaya konu lüks araçları satmaya çalıştıkları, bahsi geçen isimlerin bu teklifi kabul etmedikleri öğrenildi.

21 ARACA EL KONULDU

101 şüpheliden 46'sı hakkında gözaltı, aralarında Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın da yer aldığı 55'i hakkında ifadelerine başvurulmak üzere yakalama kararı çıkarılmıştı. Tufan ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Savcılıkça, 21 lüks araca el konuldu.

ÇETE LİDERİ GÖZALTINDA

Soruşturmaya konu olan araçları yurda sokan suç çetesinin lideri olduğu iddia edilen Nurbari Erşahin de gözaltına alındı. Erşahin ile diğer şüphelilerin jandarmadaki sorguları devam ediyor.

OZAN TUFAN: 'BİLMİYORDUM'

Çeteden lüks araç temin ettiği belirlenen Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın ifadesi de ortaya çıktı. Genç futbolcunun söz konusu aracın yurda kaçak yollardan sokulan araç olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. Ozan Tufan'ın dosyadaki konumunun "mağdur" olduğu da kaydedildi.
Konular Spor Haberleri