Podolski: "Türkiye çok güvenli ülke"

Bild Gazetesi’ne röportaj veren Aslan’ın Panzeri, “Galatasaray ile 2018’e kadar sözleşmem var. İstanbul mükemmel bir şehir... Türkiye’de asla kendimi güvensiz hissetmedim” dedi.

"Türkiye çok güvenli ülke"
Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray taraftarının dönüşünü dört gözle beklediği Lukas Podolski, Bild Gazetesi'ne verdiği röportajda, Avrupa basınında yer alan haberlerin aksine Türkiye'nin çok güvenli bir ülke olduğunu aktardı. Alman futbolcu, "İstanbul mükemmel bir şehir. Türkiye'de birçok deplasmana gittim. Kendimi asla güvensiz hissetmedim" dedi.

Tecrübeli futbolcu ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere ise, "Galatasaray Kulübü ve taraftarı bana her zaman sahip çıktı. Galatasaray ile 2018'e kadar sözleşmem var. Ocak ayında kulüpten ayrılmayı düşünmüyorum. Hedefim kulübümle şampiyonluk yaşamak ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek" yanıtını verdi.

KARİYERİM POLONYA'DA BİTER

Podolski, Galatasaray ile sözleşmesini tamamladıktan sonra belki Köln'e dönebileceğini aktarırken ağzındaki asıl baklayı şu sözlerle çıkardı: "Biliyorsunuz aslen Polonya asıllıyım. Polonya'da Gornik Zabrze'yi destekliyorum. Kariyerime 36 hatta daha üst yaşlara kadar devam etmek istiyorum. Gornik Zabrze çatısı altında kramponlarımı asmak heyecan verici olabilir."

BU PARALAR ANORMAL


Deneyimli futbolcunun dikkat çektiği bir diğer nokta ise transfer döneminde yapılan harcamalardı... Poldi, "60, 80, 100 milyon Euro... Hiç bir futbolcu bu paraları edecek değerde değil. Ödenen paralar anormal" dedi.

NE YAPIYORSUN JOSE?

Podolski, vatandaşı Schweinsteiger'e şans vermeyen Manchester United Teknik Direktörü Mourinho'ya sert çıktı: "Bastian'ın kariyerine baktığınız zaman ikinci takıma gönderilmeyi hak etmiyor. Mourinho'nun yaptığı normal değil."

VE POLDİ FLORYA'DA MESAİDE!


Bild Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Lukas Podolski, uzun süre sonra Florya'da idmana çıktı. Alman futbolcunun antrenmana katılması teknik heyetin yüzünü güldürürken, derbide forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Nigel de Jong kuvvet çalışmasına devam ederken Serdar Aziz havuzda koşu çalıştı. Kolbeinn Sigthorsson'a ise kuvvet çalışması sonrası özel iğne tedavisi uygulandı.
Konular Spor Haberleri