1.1 milyarlık süper derbi

Türkiye, Süper Lig’de en değerli kadroya sahip 2 takımın mücadelesine odaklandı. Çünkü bu maçın sonucu herkesi ilgilendiriyor. Kartal taraftarının önünde mutlak favori. Ev sahibinin galibiyeti 1.55, konuk ekibinki ise 4 veriyor.

1.1 milyarlık süper derbi
Akşam Gazetesi'nin haberine göre Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde kadro değerlerine bakıldığı zaman Sarı-Kırmızılılar’ın önde olduğu görülüyor. Alman internet sitesi Transfermarkt’ın verilerine göre; Cim-Bom’un kadrosunda yer alan futbolcuların toplam değeri 96 milyon euro. Ligde ilk sırada yer alıyor. Siyah-Beyazlılar’ın kadrosunda bulunan futbolcuların değeri ise 91.5 milyon euro ve ligde en değerli ikinci kadro. Merkez Bankası’nın günlük kuruna göre iki takı- mın toplam değerinin Türk Lirası karşılığı da yaklaşık olarak 1 milyar 110 milyon.

EN DEĞERLİ BADOU NDİAYE CEZALI

Galatasaray’ın kadrosunda yer alan ancak bu maçta cezası nedeniyle oynamayan Badou Ndiaye 15 milyon euro ile takımın en değerlisi konumunda bulunuyor. Ndiaye’yi 10 milyon Euro ile Henry Onyekuru takip ediyor. Beşiktaş’ta ise Sırp futbolcu Adem Ljajic’in piyasa değeri 13 milyon euro. Yıldız futbolcunun ardından takımdaki en değerli isimler de 12 milyon euro ile kaleci Loris Karius ve Domagoj Vida. Galatasaray’ın file bekçisi Fernando Muslera’nin değeri ise 6 milyon euro.

İDDAA’NIN FAVORİSİ BEŞİKTAŞ

Bu karşılaşma öncesi en dikkat çeken konulardan biri de iddaa oranları. Daha önce eşine az rastlanır nitelikte ev sahibi Beşiktaş’ın favori olması dikkat çekiyor. Çünkü Kartal’ın galibiyeti 1.55 verilirken, konuk G.Saray’ın kazanmasının oranı ise 1’e 4 olarak belirlendi. Maçın berabere bitme ihtimaline ise verilen oran 3.30. Beşiktaş’ın 1 veya 0 çifte şans ihtimali, 1.05 olurken, G.Saray’da 0 veya 2 çifte şans oranı 1.81. Ayrıca gollü bir derbi beklentisi de var. ‘Üst olur’ seçeneği 1.55 verirken, ‘Alt’ seçeneği için 1.80’lik oran dikkat çekiyor.
Konular Spor Haberleri