1 milyon lira tazminata itiraz!

İBB ve İstanbul Valiliği, Kumburgaz Mimaroba'da 17 Ağustos 2014'te deniz bisikleti ile denize açıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Doğan Demir ile kaybolduktan 6 gün sonra cesedi bulunan Serdar Demir'in ailesinin istediği 1 milyon liralık tazminat talebini fahiş bularak itiraz etti

1 milyon lira tazminata itiraz!
Sabah'tan Osman Asiltürk'ün haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Valiliği, Kumburgaz Mimaroba'da 17 Ağustos 2014'te deniz bisikleti ile denize açıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Doğan Demir ile kaybolduktan 6 gün sonra cesedi bulunan Serdar Demir'in ailesinin istediği 1 milyon liralık tazminat talebini fahiş bularak itiraz etti.

Büyükçekmece 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki dava dosyasına yanıt dilekçesi koyan İBB, gençlerin deniz bisikletini kiraladıkları Garden Beach isimli işyerine ruhsat verme, denetleme ve yaptırım uygulama yetkisinin Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olduğunu savunarak davanın reddini istedi.

İstanbul Valiliği de istenen 1 milyon liralık tazminatın fahiş olduğunu belirterek, davacıların delil göstermeden tazminat talebinde bulunduklarını öne sürdü.

İBB ayrıca davanın idare mahkemesinde görülmesi gerektiğini savunarak, reddini talep etti.

1 milyon lira tazminata itiraz!