1000 çocuğu ameliyat ettirecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın nikah şahitliğinde bu gece dünya evine girecek olan Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, bu anlamlı günlerinde muhtaç durumdaki tam 1000 çocuğu ameliyat ettirecek.

1000 çocuğu ameliyat ettirecekler
MedyaRadar'ın haberine göre Arsenal'in Türk asıllı dünya yıldızı Mesut Özil ile Amine Gülşe çifti bu gece dünya evine girecek. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yapacak. Mesut ve Amine çifti bu anlamlı günü daha da anlamlı hale getirebilmek için çok önemli bir hayır işinde bulunacak.

Çift, Mesut'un da üyesi olduğu BigShoe vakfı aracılığıyla ameliyat ihtiyacı olan tam 1000 çocuğun tüm masraflarını üstlenecek.

Çoğunluğu Afrika ülkelerinde, bir kısmı da Türkiye'de olan bu muhtaç çocukların çok önce tespit edildiği ve ameliyatlarının planlandığı ifade ediliyor.

Çift, "Burada İstanbul'da evleneceğimiz için çok mutluyuz. Bu mutluluğu muhtaç fakir çocuklarla paylaşmak istiyoruz. Yaşamı değiştiren ameliyatları yapamayan aileleri finanse ederek, 1000 çocuğa daha iyi bir gelecek vereceğiz" ifadesini kullandı.

Mesut, BigShoe vakfı aracılığıyla 2014 Dünya Kupası sırasında da Brezilya'daki muhtaç çocukların ameliyat masraflarını üstlenmişti.