13 bölüm ücretini peşin aldılar!

Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır yeni sezonda rol alacakları dizi filmin 13 bölümlük ücretini peşin aldı. Eskilerin tabiriyle ‘Para peşin kırmızı meşin’ diyen ikiliden Kaynarca, 1 milyon 105 bin, Deniz Çakır ise 520 bin lirayı cebine koydu.

13 bölüm ücretini peşin aldılar!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre De­niz Ça­kır ve Ok­tay Kay­nar­ca baş­rol­le­ri­ni pay­laş­tık­la­rı ye­ni di­zi­le­riy­le se­yir­ci kar­şı­sı­na çık­ma­ya ha­zır­la­nı­yor. İki ün­lü oyun­cu da he­nüz yö­net­men ‘Mo­to­r’ bi­le de­me­den 13 bö­lüm­lük üc­re­ti­ni pe­şin al­dı.

Ok­tay Kay­nar­ca, bö­lüm ba­şı 100 bin li­ra alan Er­kan Pe­tek­ka­ya ve Öz­can De­ni­z’­den son­ra en çok ka­za­nan oyun­cu ol­du. Haf­ta­lık 85 bin li­ra­ya an­la­şan Kay­nar­ca, 1 mil­yon 105 bin li­ra­yı ce­bi­ne koy­du. Bö­lüm ba­şı 40 bin li­ra­ya im­za atan De­niz Ça­kır ise 520 bin li­ra al­dı.

AL­NI­MI­ZIN TE­RİY­LE KA­ZA­NI­YO­RUZ

Ka­zan­cı­nı ih­ti­ya­cı olan­lar­la pay­laş­tı­ğı­nı be­lir­ten Ok­tay Kay­nar­ca, “Çok şü­kür ha­ya­tı­mı ida­me et­ti­re­cek ka­dar ya­tı­rı­mım var;  faz­la­sı­nı pay­laş­mak la­zım. Bu dün­ya­da yal­nız ba­şı­mı­za ya­şa­mı­yo­ruz. Et­ra­fı­mız­la, bak­tık­la­rı­mız­la ve se­bep ol­duk­la­rı­mız­la ya­şı­yo­ruz. Şu dö­nem­de al­nı­nın te­riy­le pa­ra ka­zan­mak çok önem­li. Ye­ri ge­li­yor 48 sa­at uyu­mu­yo­ruz; üs­te­lik kamera karşısında yü­zü­mü­zü de dü­şür­me­me­miz ge­re­ki­yor. Ne çek­ti­ği­mi­zi bir biz bir de Al­lah bi­li­r” dedi.

DENİZ EN DİSİPLİNLİ VE YETENEKLİ OYUNCULARDAN

Ticaret yapmayı düşünmediğini belirten Kaynarca, rol arkadaşı Deniz Çakır’ı da öve öve bitiremedi.

Kaynarca, “Benim çalıştığım en disiplinli, en işine saygı duyan ve en yetenekli oyunculardan birisidir.  Ben Deniz’in bu projede olması için çok uğraştım” diye konuştu.