14 Şubat'ta kim ne kadar kazanacak?

Nilüfer ile Kayahan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde verecekleri konserle güne damga vuracak. Küslüğü bitirip yıllar sonra aynı sahneyi paylaşacak olan ikili, milyon dolarlık teklifleri geri çevirip halk konserini tercih etti.

14 Şubat'ta kim ne kadar kazanacak?
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Kayahan ve Nilüfer sevenlerinin özlemine son veriyor. Küslüklerini bitiren iki ünlü sanatçı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beşiktaş Belediyesi’nin organize ettiği halk konserinde bir araya geliyor.

Nilüfer yasaklı olduğu usta sanatçı Kayahan’ın şarkılarını yıllar sonra yeniden söyleyecek. Kanser tedavisi gören Kayahan ve Nilüfer’i buluşturan konser için 200 bin liraya kalp şeklinde özel bir sahne hazırlandı.

150’ŞER BİN LİRA ALDILAR

Daha önce birçok GSM şirketi Kayahan ve Nilüfer’i buluşturabilmek için peşlerinde koşup milyon dolarlık tekliflerde bulunmuştu. Ancak ikili parayı değil halk konserini tercih etti. Beşiktaş’ta konser verecek olan iki usta sanatçının 300 bin lira alacağı öğrenildi.

KİM KAÇ PARA ALACAK?

Serdar Ortaç: 120 bin TL

Sevgililer Günü’nde İstanbul’da bir restoranda konser verecek olan Serdar Ortaç, 120 bin lira alacak.

Sezen Aksu: 200 bin TL

Sezen Aksu, ilk kez "Korhan Futacı ve Kara Orkestra" ile Ankara Ato'da sahne alacak. Ünlü sanatçı bu özel geceden 200 bin lira alacak.

Sıla: 120 bin TL

‘Yeni Ay’ albümüyle büyük beğeni toplayan Sıla, İzmir’de konser verecek. Ünlü şarkıcı 120 bin lira kazanacak.

Sibel Can: 110 bin TL

İzmir’de sahne alacak olan Sibel Can, 110 bin lira alacak.

Nazan Öncel: 70 bin TL

İskender Paydaş ve orkestrası, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Nazan Öncel’e eşlik edecek. Paydaş 20 bin, Öncel ise 70 bin lira alacak.

İzel: 50 bin TL

Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi İzel, Gaziantepli hayranlarıyla buluşacak. Ünlü sanatçı bu özel günde 50 bin lira alacak.

Emre Altuğ: 45 bin TL

Kıbrıs’ta sahne alacak olan Emre Altuğ 45 bin lira alacak.

Demet Akalın: 70 bin TL

Kızı Hira’nın yaşadığı sağlık sorunları yüzünden zor günler geçiren Demet Akalın, sevenleriyle İstanbul’da buluşacak. 70 bin TL kazanacak.