15 YIL SONRA YENİ ALBÜM

Son albümü Hadi Gariyi 1994te piyasaya süren Aysun Kocatepe, Nerelerdeydin? adlı yeni çalışmasını tamamladı.

15 YIL SONRA YENİ ALBÜM

İlk klip ise albüme adını veren parçaya çekildi.

15 yıl sonra yeni albüm

Popüler müzik dünyamızın saygın isimlerinden Aysun Kocatepe, hazırlığı yıllar süren yeni albümünü yakında çıkarıyor. “Güldeste” albümüyle müzik dünyasına adım atan sanatçı, son solo albümü “Hadi Gari”yi 1994'te doldurmuştu. 15 yıldır birçok karma albümde yer alan, konserler veren Aysun Kocatepe, yeni albümüne adını veren “Nerelerdeydin”e yakında klip çekecek. Klipte Kocatepe'ye Tolga Savacı eşlik etti. Ali Kocatepe'nin yazdığı “Nerelerdeydin”i ilk kez 1975'te Aylin Urgal bir 45'lik plakta seslendirmişti.

Albümden notlar

Sözlerini Sezen Aksu'nun Ali Kocatepe ile yazdığı, Kocatepe bestesi “Havada Kokun Dağılmadan” son zamanların en çarpıcı aşk şarkılarından biri olmaya aday.

“Elbette” ve “Olmaz” adlı besteleleriyle tanınan Akın Ertübey'in bestelediği, sözleri Günay Çoban'a ait “Diken Döşekler”i Aysun Kocatepe iki ayrı düzenlemeyle seslendirdi.

Tomaso Albinoni'nin klasik eseri “Adagio”, Ali Kocatepe'nin sözleri ve hem klasik hem de etnik özellikler taşıyan sentez düzenlemesiyle albümün iddialı şarkılarından biri oldu.

Sanatçı “Nerelerdeydin” albümünde bir de türkü seslendirdi. Hikmet Uygun'un türküsünde Kocatepe'ye sesi ve kavalıyla ünlü neyzen Eyüp Hamiş de eşlik etti.

Hürriyet Gazetesi