2 genç kız feci şekilde can verdi!..

Malatya’da ana yolda aracın çarptığı 2 genç kız feci şekilde hayatını kaybetti.

2 genç kız feci şekilde can verdi!..
İHA'nın haberine göre kaza Malatya-Kayseri Karayolu 23. Kilometresinde Akçadağ ilçesi Aydınlar Mahallesi yakınlarında Karaca Çiftliği mevkinde meydana geldi.

Akçadağ Ziraat Odası başkanı Alibey Varlık (37) idaresindeki 44 DL 928 plakalı oto ile seyir halinde iken, yolun karşı tarafına geçmek isteyen 18 yaşındaki Berna Avcı ile 20 yaşındaki Merve Çiloğlu'na çarptı. Çarpmnın etkisi ile genç kızlar yolun ortasında savrulurken, kızlardan birisi yolun kenarındaki tarlanın tel örgülerinin dibine fırlayarak feci şekilde hayatlarını kaybettiler.

Sürücüsü Alibey Varlık ise, kaza yerinde durmayarak, Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığına giderek teslim oldu.

Genç kızların yolun iki tarafındaki evlerde oturduğu ve bir evden diğerine gitmek için yolu geçmekte iken otomobilin çarpması ile kazaya kurban gittikleri belirtildi.

Sürücü Alibey Varlık’ın verdiği ilk ifadede, karşı yönden başka bir araç gelmekte iken kendisinin kısa hüzmeli farla gitmekte olduğunu, genç kızları bir anda önünde gördüğünü ve duramayarak çarptığını söylediği öğrenildi.

Kaza yerinde Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Genç kızların yakınları kaza yerinde fenalık geçirdiler. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.