'2. Sayfa' Tatlıses'in boşanmasını masaya yatırdı!..

Kanaltürk'te yıllardır beğeniyle izlenen "2.Sayfa" programının gündeminde bu sabah tüm Türkiye'nin konuştuğu İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız çiftinin sürpriz boşanma haberi vardı.

'2. Sayfa'dan çarpıcı yorumlar!..

Kanaltürk'te deneyimli gazeteciler Gülşen Yüksel ile Müge Dağıstanlı'nın sunumlarıyla ekrana gelen ve yıllardır büyük beğeniyle izlenen "2.Sayfa" programının gündeminde bu sabah İbrahim Tatlıses'in sürpriz boşanma haberi vardı.

Usta magazinciler, Tatlıses ile Yıldız çiftinin boşanmasına ilişkin soru işaretlerini masaya yatırırken geçtiğimiz sezon; programlarında ağırladıkları uzman doktorun 'Vurulmadan önceki İbrahim Tatlıses'i yeniden karşınızda görmeyi beklemeyin. Sık sık öfke nöbetleri geçirebilir' sözlerini anımsatarak Ayşegül Yıldız'ın eşinin öfkeli hallerinden sıkça nasibini aldığını ifade ettiler.

'Genç bir kadın ama Ayşegül'ün hayatına yeniden birinin girmesi zor görünüyor' diyen usta magazinciler, Tatlıses'in daha önce de hayatındaki kadınlara karşı çok nazik davranmadığını hatırlatarak Derya Tuna ve Asena'nın yaşadıklarını örnek gösterdi.

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı'nın çarpıcı yorumlarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...