20 dakikada gençlesin!

Ciltte doku yenilenmesini sağlayan ‘gençlik aşısı’ ağrı, morarma ve şişliğe yol açmadan yüze gerginlik kazandırırken; natürel bir görünüm sağlıyor...

20 dakikada gençlesin!
Sözcü Gazetesi'nden Dr. Eylem Acar'ın yazısı...

Dekolte ve ellerde de etkili

Yüz şeklinin dengeli, volümetrik yapılandırılmasında bir yenilik olan gençlik serumu; cilt altında kolaylıkla yerleşerek zamanla deforme olan, çöken, kırışan dokuları destekliyor, hacim kazandırıyor üstelik sonuçta natürel bir görüntü elde ediliyor. Cildiniz bir operasyon izi taşımıyor. Gençlik serumu protein ve nükleik asit içermiyor. Düz ve çapraz bağlara bir arada sahip bir ürün. Yanak boşlukları, alın kenarları, göz çevresi çukuru ve çene ovalinin yanı sıra dekolte, el üstleri ve alına da uygulanabiliyor.

İşte özellikleri

Özel bir hyalüronik asit karışımı olan bu serum yüzde germe etkisi yaratan, yapay bir ürün. Bir hacim verici… Yüzünüzün kaybettiği hacmi veriyor ve yüzde germe etkisi yaratıyor. 20 dakikada kanül (ucu küt özel bir alet) yöntemiyle uygulanıyor. Ağrı ve morarma olmadan anında sonuç alınıyor. Üstelik yüze enjekte edildikten sonra da cildi iyileştirme etkisi devreye giriyor ve bu etki sürüyor. Birçok hastanın korkulu rüyası olan şiş görüntü asla oluşmuyor. Aslında ürün dolgu maddesi benzeri gibi olsa da bağ yapısı olmayan, aynen vücudumuzda bulunan gibi bir madde… Bunu incecik kanüllerle cilt altına çok daha güzel dağıtarak doku kaybı olan yerlere uyguluyoruz. Çok doğal ve çok daha yumuşak bir görüntü sağlıyoruz böylece. Dolgu maddeleri bastırınca kendini belli ediyordu, gençlik aşısı etmiyor, eşit şekilde dağılıyor.

Lokal anestezi gerekir mi?

Bu uygulama için lokal anesteziye gerek yok çünkü sadece hafif uyuşturucu krem sürmek yeterli. Çoğu zaman bunun bile yapılmasına gerek kalmayabiliyor.

Etkisi ne kadar sürer?

6 ay ile 1 yıl arasında kalıcılığı var.

Dr. Eylem ACAR / Sözcü
Konular Kadın / Bakım