20 yıl sonra yeniden birlikte oynayacaklar

Sinemanın iki usta ismi Türkan Şoray ve Tarık Akan 20 yıl aradan sonra birlikte kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor...

20 yıl sonra yeniden birlikte oynayacaklar

Türkan Şoray NTV’de hazırlayıp, sunduğu “Sinema Benim Aşkım” programına Türk Sineması’nın unutulmaz jönü Tarık Akan’ı konuk etti. En son 20 yıl önce “Berdel” filminde kamera karşısına geçtiği Akan’a “Yıllardır çekmek için hayalini kurduğum bir film var. Bu projede benimle birlikte oynar mısın?” diye sordu. Yönetmenliğini de Şoray’ın yapacağı bu film teklifini Akan hiç düşünmeden kabul etti. 
  
Filmle ilgili fazla detay vermeyen Şoray’ın Clint Eastwood ve Merly Streep’in oynadığı “Madison Kasabası’nın Köprüleri” nin yerli versiyonunu çekeceği öğrenildi. Filmde 50’li yaşlardan sonra yaşanan doludizgin bir aşk hikayesi anlatıyor. Şimdiye kadar daha çok Kadir İnanır ile birlikte kamera karşısına geçen Şoray Tarık Akan’la Melek mi Şeytan mı (1971), Sisli Hatıralar (1972), Baraj (1977) ve Berdel (1990) filmlerinde rol almıştı. NTV’de yayınlanan “Sinema Benim Aşkım” Cumartesi 22:00’de yayınlanacak.

Hürriyet