2015'te Müge Anlı'yı konuştuk

atv'de ilgiyle izlenen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" 20'ye yakın rakibi arasında 2015'te basında en çok yer verilen kadın programı oldu. Program bu yıl 434 kez haber oldu.

2015'te Anlı'yı konuştuk
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre bu yıl TV'de yayımlanan kadın programları arasında "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in kendi kategorisi içinde en çok konuşulan program olduğu belirlendi.

Müge Anlı; Esra Erol, Seda Sayan, Hülya Avşar, Zuhal Topal ve Derya Baykal gibi ünlü isimleri geride bırakarak, basında çıkan haber sayısında ilk sırayı aldı.

Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmada, ocak ayından bu yana ekranda yer alan 20'ye yakın kadın programı arasında, Müge Anlı'nın kayıpları bulmaya, faili meçhul dosyaları aydınlatmaya ve hasret çekenleri birbiriyle buluşturmaya devam ettiği programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert"in yazılı basında çıkan 434 haberle birinci sırada yer aldığı tespit edildi.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile derginin 2015 boyunca haberlerinin tek tek incelendiği araştırmada, kadın programları içinde ikinci sırada "Esra Erol Evlen Benimle" toplam 333 haber ile bulunurken, Seda Sayan'ın "Evleneceksen Gel" programı 254 haberle üçüncü sırada yer aldı. "Hülya Avşar Show" "Derya'nın Dünyası" ve "Zuhal Topal'la" programları da haberlerde öne çıkan kadın programları oldu.