204 gün sonra mucize dönüş!

İzmir Çiğli’de babası Ali Aksoy’un silahından çıkan kurşunlarla eşini kaybeden, kendisi ise ağır yaralanan Özlem Osmanoğlu, 204 gündür yoğun bakımdaki yaşam savaşını kazanarak gözlerini açtı.

204 gün sonra mucize dönüş!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Çiğli ilçesi Sasalı semtinde babası Ali Aksoy'un silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Özlem Osmanoğlu, 204 gündür verdiği yaşam savaşını kazandı.

Aylar sonra mucizevi bir şekilde gözlerini açan, hayatı tehlikeyi atlatan ve yoğun bakımdan çıkarılan Özlem Osmanloğlu'nun özel odaya alınması, ailesi tarafından sevinçle karşılandı. Annesinin gözlerini açacağı günü 204 gündür sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Arman Osmanoğlu, "Allahım bize annemizi bağışladı. Çifte bayram sevinci yaşıyoruz. Şimdi kardeşimle birlikte bir an önce annemizin ayağa kalkması için dua ediyoruz. O caninin de bir daha günyüzü görmesini istemiyoruz. En ağır cezayı alarak hapislerde çürümesini istiyoruz" diye konuştu.

204 gün sonra mucize dönüş!

Korkunç olay geçtiğimiz 8 Şubat akşamı Çiğli'nin Sasalı semtinde 118 sokakta meydana gelmişti. Olayda, müteahhit Murat Osmanoğlu ile birlikte çalıştığı eşi Özlem Osmanoğlu, akşam saatlerinde Lüks Su Evleri'ndeki villalarına girmek için arabayla site önüne gelmişti. Çift, arabayı park ettiği sırada olay yerinde pusu kuran babaları Ali Aksoy, pompalı tüfekle dehşet saçmıştı.

İddiaya göre, "Bunu siz istediniz" diye bağıran Ali Aksoy, kızı ve damadını kurşun yağmuruna tuttu.

Silahlı saldırı sonucunda Murat Osmanoğlu olay yerinde can verirken, Özlem Osmanoğlu başına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanmıştı. Öfkesi dinmeyen Ali Aksoy, yanında getirdiği benzinle damadı ve kızının arabasını da ateşe vererek yakmıştı.

Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ve olayın ardından kaçan Ali Aksoy, polisin operasyonuyla yakalanarak çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

204 gün sonra mucize dönüş! - Resim : 2

ÇİĞLİ DEVLET HASTANESİ'NDE

Babası tarafından öldürülmek istenen Özlem Osmanoğlu 204 gündür Çiğli Devlet Hastanesi'nde verdiği yaşam savaşını kazandı. Yoğun bakımdan çıkan Özlem Osmanoğlu'nun çocukları büyük sevinç yaşadı. 6 aydan fazla süredir yoğun bakımda bulunan iki çocuk annesi Özlem Osmanoğlu'nun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken özel odasında tedavisine devam edildi.

204 gün sonra mucize dönüş! - Resim : 3

YAŞAMASI HER ŞEYE DEĞER

Annesinin bir an önce sağlığına kavuşması için gece gündüz hastanede kardeşiyle birlikte dua eden Arman Osmanoğlu, "Kardeşimle tek arzumuz annemizin bir an önce ayağa kalkması.
'Hayati tehlikesi kalmadı' denilebilir. Bizi az da olsa görüyor ve tanıyor. Yaşama tutunması bizim için en önemlisi. Onun varlığı ve yaşadığını bilmek bize yeter. Yaklaşık 204 gündür büyük mücadele veriyoruz. Annem güçlü bir kadın, mucizeyi başaracağını ve bizi sevindireceğini biliyorduk"
diye konuştu.