'2118 yılından geliyorum' diyen adam şok etti!

Alexander Smith adlı kişi 2118 yılından aldığı bir resme sahip olduğunu iddia etti ve elinde görüntülerin olduğunu söyledi.

'2118 yılından geliyorum' diyen adam şok etti!
Milliyet'in haberine göre 2118'de dünyanın nasıl görüneceğini hiç merak ettiniz mi? Alexander Smith adlı kişi 2118 yılından aldığı bir resme sahip olduğunu iddia ediyor. YouTube'taki videosunda kendisinin zamanda yolculuk yapan ilk isimlerden birisi olduğunu söyleyen Alexander Smith, her şeyin 1981'de başladığını belirtiyor.

Birçok kişi son dönemde geleceği gördüklerini iddia ediyor. Söylediklerine göre zaman yolculuğu mümkün. Ancak gelecekten gelen bu ziyaretçilerin azının kanıtı var. Şimdi Alexander Smith adlı adam, 2118 yılından aldığı bir resme sahip olduğunu iddia ediyor.

1981 yılından beri seyahat eden yaşlı adam, gizli bir CIA denemesinde yer aldığı için geleceğin neye benzediğini gördüğünü söyledi. Bunu da bir videoda gösteriyor.

YouTube'taki videoda, eski gizli servis operatörü, CIA "Beni arıyor ve ben de saklanarak yaşıyorum" diye zaman yolculuğundan söz ederek hayatını tehlikeye attığını itiraf ediyor.

Smith, "2118 yılını çok gizli bir CIA misyonunun bir parçası olarak ziyaret ettim. Bildiğim kadarıyla, zaman yolculuğunun başarıyla tamamlandığı ilk zamanlardan biriydi. Geleceğe ve sonra da geçmişe gittim. Hepsi 1981 yılında yaşandı." dedi.

Daha sonra videoda, adam hikayesine inanmayanların kaygılarını hafifletmek için geleceğe yönelik girişiminin kanıtı sundu. Adam, ceketinin cebine uzanıp yolculuğunu teyit etmeyi amaçlayan bir resim çıkardı.

Dedi ki: "Bugün size gösterecek bir şeyim var. Bu resim 2118 yılında çekildi ve oraya gittiğimin yer, şehirdi. Bu resmi nereden çektiğimi asla unutmayacağım. İçeri girmedim şehrin dışındaydım."

Bulanık resim, her biri garip bir şekilde şekillenmiş bir dizi uzun yeşil binayı gösteriyor gibi görünüyor. Londra ya da New York gibi kalabalık bir şehir olmanın ötesinde, fotoğraftaki binalar çok yayılmış görünüyor. Bununla birlikte, kalitesiz fotoğraftan biraz daha fazla şey deşifre edilebilir.

Gizemli Bay Smith şunları ekledi: "Şu ana kadar sana bu resmi göstermek için beklemeyi seçtim, çünkü dünyanın görmek için hazır olup olmadığını bilmiyordum. Bu, geri alabileceğim bir geleceğin fotoğrafıydı. Zaman yolculuğunun sebep olduğu az miktarda bozulma var. Hükümet orijinal fotoğrafa el koydu, ancak benden almadan önce düzenlediğim kopyayı almayı başarmıştım."

Önümüzdeki yüzyılda dünyanın nasıl bir hale geleceğini ayrıntılandıran yaşlı adam, dünyanın nasıl göründüğüne, uzaylılarla yapılan temaslara, yeni bir dilin ortaya çıktığına ve iklim değişikliğinin korkunç boyutlara ulaştığına dair bazı iddiaları da sıralıyor.

Zaman yolcusu şöyle dedi: "Yabancılar bizi ziyaret ediyor, dünyaya gelen akıllı uzaylılar var. İlk önce 21. yüzyılın ortalarında ziyaret ediyorlar."