26 EYLÜL'DE BOMBA GİBİ GELİYOR!!

Siyasette aradığını bulamayınca “Olacak O Kadar” ile ekrana dönen Levent Kırca’nın yaşamındaki gelişmeler, onu ev değişikliğine yöneltti.

26 EYLÜL'DE BOMBA GİBİ GELİYOR!!

Kendi tasarladığı eşyalarla donattığı Acarkent’teki yeni evinin kapılarını Kelebek’e açan tiyatrocu, “İleride tasarımlarımı satışa çıkarabileceğim bir sergi açabilirsem, geliri Atatürkçü derneklere pay edeceğim” diyor.

Herkesin yanıtını merak ettiği soru ile başlayalım: “Olacak O Kadar” yeni sezonda da devam edecek mi?
- Evet, devam edecek. Yaklaşık bir aydır hummalı bir çalışma içindeyiz. Son derece iddialı bir şekilde geliyoruz. 26 Eylül’de akşamı saat 21:30’da yeni yayın döneminin startını veriyoruz.  “Olacak O Kadar” programının yeni bölümleriyle yıllar sonra yeniden ekranlara dönen Levent Kırca, gördüğü ilgiden ve hoşgörüden memnun... Geçtiğimiz aylarda “Sansüre uğrarsak, programı bırakırım” diye bir açıklama yapan Kırca, geçen zaman içinde herhangi bir müdahaleye uğramadıklarını ve Fox’taki ikinci sezonlarına keyifli girdiklerini söyledi.


Programa başlarken, “Kanal sansür uygularsa, yayına girmeyiz” gibi bir açıklama yapmıştınız. Geçen sezon bu tarz sorunlar yaşandı mı? Herhangi bir kısıtlama oldu mu?
- Şu ana kadar öyle bir şey olmadı ama tekrar ediyorum, olursa bırakırım! Zaten sözleşmeye böyle bir madde koymuştum. Programın bir yerine dokunulursa, bir şekilde sansüre uğrarsa, herhangi bir yeri değiştirilirse, hatta skeçlerin yeri bile değiştirilirse anında programı bırakırım. Hiç düşünmem, tereddüt etmem. Ben bu işleri salt para kazanmak için yapmıyorum.

“KARANLIKTA BİR ÇIĞLIK” KANAL D’DE YAYINLANACAK

Yeni eviniz hayırlı olsun. Yine tuvaller, yine sizin tasarımınız olan eşyalar görüyorum her yerde...
- Bildiğiniz gibi yaratıcı bir yanım var. Oyunculuk, ressamlık, heykeltıraşlık... Bu özellik sayesinde kendime göre tasarımlar yapabiliyorum. Güzel tablolar, abajurlar ürettim. Enteresan karyola başlıkları yapıyorum. Bir de Bodrum Bedri Rahmi Koyu’ndan kestiğim dalla bir baston yaptım.

Bu tasarımları sergilemeyi düşünüyor musunuz?
- Hayır, bunları sergilemek yerine eşe dosta hediye ediyorum. Değerli dostlarımın evlerini süslüyorlar. Ama ileride bir sergi açmayı başarabilirsem, o serginin tüm gelirini Atatürkçü derneklere pay ederim. Bir de Türkan Saylan’ın derneği var tabii.

Şu sıralar daha çok evle mi yoksa işle mi ilgilisiniz?
- Ben genellikle evciyimdir, ama yaz dönemi yoğun geçti. Bir sinema filmi yaptık. Adı “Karanlıkta Bir Çığlık”... Senaryosu benim, başrolde de arkadaşlarımla birlikte yer alıyorum. Oğulcan Kırca çekti. Montajı henüz bitmedi ama tamamlanınca Kanal D’de yayınlanacak. Aslında vizyon için düşünmüştük, ama televizyon filmi olarak da çok güzel oldu.

Filmin konusu nedir?
- Film, kültür erozyonu nedeniyle değişen, kaybolan, dağılan bir aileyi anlatıyor. Detayları vermeyeyim, tadı kaçmasın.

İLK BÖLÜMDE CEMİL İPEKÇİ VE HALİS TOPRAK OLACAK

Bir aylık çalışma döneminizden söz eder misiniz? Nasıl hazırlandınız yeni sezona, neler yaptınız?
- Dediğim gibi bir aydır çok yoğun, çok hassas bir çalışmanın içerisindeyiz. Çok güzel bir bölümle başlıyoruz. İlk bölümde Halis Toprak ve eşi var. Bir de ve Cemil İpekçi makyajı yaptım. 

"Olacak O Kadar" ın yeni bölüm tanıtımını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...