3 çocuk annesi kadın sır oldu!..

Adanada evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan 3 çocuk annesi 43 yaşındaki Fadime Çama 12 gündür ulaşılamıyor. Ailesi ise Çamın kolundaki altın bilezikler nedeniyle kaçırılmış olabileceğini düşünüyor.

3 çocuk annesi kadın sır oldu!..

Merkez Çukurova ilçesi Karslı Mahallesi'ndeki evinden 5 Mart'ta ayrılan Fadime Çam, bir daha dönmedi.

Eşinin telefonunu arayan, ancak ulaşamayan 49 yaşındaki İshak Çam, akşama kadar bekledi.

Havanın kararmasına rağmen eşinin eve dönmemesi üzerine meraklanan İshak Çam, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis, yaptığı araştırma sonucunda Fadime Çam'ın 5 Mart günü saat 13.00 sıralarında evden ayrılarak merkez Çukurova ilçesi Kenan Evren Caddesi'ne gittiğini tespit etti. Burada kiracısı ile görüştüğü tespit edilen 3 çocuk annesi Fadime Çam'a 12 gündür ulaşılamıyor. Ailesi ise gözyaşları içinde Fadime Çam'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

İshak Çam, eşinin kaybolduğu gün sabah saat 09.30 gibi evden ayrılarak hastaneye gittiğini belirterek, “Hastanede işim uzun sürdü. Saat 15.30 gibi eve geldim. Evde bulamadım. Komşulara sordum acaba orada mı diye oralardan da bir şey çıkmadı. Kızlarımı aradım oraya da gitmemiş. Akşam oldu eve gelmeyince şüphelenmeye başladım. Saat 20.00 gibi karakola gittim. O günden beri hiçbir gelişme çıkmadı” dedi.

26 yıldır evli olduklarını ve eşinin kendisinden habersiz bir yere gitmeyeceğini ifade eden Çam, “Bu sefer hiç haber vermedi. Çıkmış gitmiş evden. Birileri eşimi kaçırdı sanıyorum. Başka bir şey gelmiyor aklıma. Çünkü üzerinde yaklaşık 100 gram altınları vardı. Altınları için kaçırdılar sanıyorum” şeklinde konuştu.

Fadime Çam'ın büyük kızı Ebru İmir ise annesinin kaybolduğunu kardeşlerinden öğrendiğini kaydederek, “Çevremize sorduk ama annemi gören olmamış. Saat 12.00 gibi sadece Kenan Evren Bulvarı'nda görülmüş” diye konuştu.

Annesi Fadime Çam'a seslenen Ebru İmir, “Anne bizi duyuyorsan bize ulaş. En azından hayatta olduğunu bilelim. Başına ne geldiyse bize bir yerden ulaş. Biz seni bekliyoruz, merak ediyoruz” diyerek gözyaşı döktü.

ALİ SERCAN GÖKTAŞ - EREN BOZKURT