30 günlük bebek boğularak öldü

İstanbul Çekmeköy'de 30 günlük bebeğini emzirdikten sonra yatağına koyan anne istemeyerek ölümüne neden oldu..

30 günlük bebek boğularak öldü

Annesinin emzirdikten sonra üzerinde uyuyakaldığı bebek nefes alamayınca boğularak hayatını kaybetti..

Olay, Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi Boran Sokak'ta meydana geldi. Yaşları 6, 5, 2 ve 30 günlük 4 çocuğu bulunan anne C. G. (23), gece ağlayan 'Yağmur' isimli bebeğini emzirdikten sonra yanına yatırdı. Sabah saatlerinde uyanan talihsiz anne, küçük Yağmur'un üzerine yattığını fark etti. Hemen yerinden fırlayarak kalkan C. G., Yağmur'un nefes almadığını anlayınca sinir krizleri geçirdi. Güçlükle sakinleştirilen anne için eve ambulans çağrıldı.

SAVCILIK İNCELEME BAŞLATTI

Bu arada ihbar üzerine eve gelerek inceleme başlatan savcı ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri, annenin ve babanın ifadesini aldı. Olay yeri incelemesinin ardından bebeğin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BABA: İÇİM YANIYOR

30 günlük kızını kaybeden baba M. G. (26) olay yerinde, "Yüreğim yanıyor. Konuşamıyorum" dedi. Minik Yağmur'un dedesi ise, "Kızımın 4 çocuğu var. Çocuklarla sürekli uğraştığı için zaten çok yoruluyor. Gece emzirdikten sonra yatağına koyarak diğer çocuğa sarılarak uyumuş. Galiba bebek altında kalmış. Çok üzgünüz" diye konuştu.

Turhan ARSLANOĞLU / AHT