5 yıllık spermle baba olacak!

İzmir'de 5 yıl önce testis kanseri tanısı konulan, ameliyat öncesi doktorunun önerisiyle spermlerini dondurtan 25 yaşındaki Okan Ünsel, kaybettiği baba olma şansını yeniden yakaladı.

5 yıllık spermle baba olacak!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Ünsel'in dondurulan spermleriyle 25 yaşındaki eşi Evin Ünsel, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı. Okan Ünsel, "Ben bir yıl sonrası yaşayıp yaşamayacağımı düşünürken, şimdi baba olma hayalim gerçekleşiyor. Çok mutluyum" dedi.

DONDURMA İŞLEMİ YAPILDI

Okan Ünsel'e, 2011 yılında acil tıp teknisyeni olarak çalıştığı İzmir Kent Hastanesi'nde testis kanseri tanısı konuldu ve acil ameliyat olması gerektiği söylendi. Ünsel'e, ameliyat sonrasında sperm üretiminin eskisi gibi olamayabileceğini belirterek, spermlerini dondurtmasını önerdi. Ünsel bu öneriyi yerine getirdi ve sperm vererek, dondurttu.

KÖTÜ GÜNLER BİTTİ

Ünsel, kötü günleri geride bırakıp sağlığına kavuştu ve evlendi. Eşi tüp bebek yöntemiyle hamile kalan Ünsel, "O zaman hayatım için mücadele ederken o gün çok iyi bir karar aldığımı şimdi görüyorum. Eşim dondurulmuş spermleri denememizi istedi. Tüp bebek yöntemine başvurduk. Eşim hamile, çok mutluyum. Tüm doktorlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.