59 kilo vererek 250 bin TL kazandı!

Üç ay boyunca kilo vermek için uğraşan yarışmacı, rekor kiloyla birinci oldu...

59 kilo vererek 250 bin TL kazandı!

 Yeni Bir Hayat isimli yarışmada katılımcılardan Hakan Aktürk, 59 kilo vererek yarışmanın birincisi olurken Halil İbrahim Güzay, 54 kilo vererek 100 bin liranın sahibi oldu...

“Yeni Bir Hayat” adlı yarışma neticelendi. Yarışmanın birinciliğini kazanan Hakan Aktürk, “Ben çocukluğumdan beri obezite hastasıyım artık yeni bir hayata başlıyorum. Para hiç önemli değil ben ve arkadaşlarım hayatımızı kazandık” dedi. Yarışmacıların tam üç ay süren yolculukları 23 Haziran akşamı sona erdi.

Hakan Aktürk 250 bin liralık büyük ödülün sahibi olurken kaybetmenin söz konusu olmadığı yarışma Yeni Bir Hayat’ta elenen yarışmacılar arasında en çok kilo vermeyi başaran yarışmacı Halil İbrahim Güzay ise 100 bin TL’lik ikincilik ödülünü kazandı.

Sağlıklı beslenme ve sıkı antrenmanla kilo verip, birçok sağlık sorunundan da kurtulan yarışmacılardaki büyük değişime kimse inanamadı. Hakan Aktürk “Tek derdim, eşimin yanında ince görünebilmekti. Kiloyu bir sağlık değil, görüntü sorunu olarak değerlendiriyordum. Ama şimdi hayata bakışım değişti. Hayatımın kontrolünü elime aldım” dedi.