6 yıl önce çizilen kader

Kız arkadaşına 10/10/2010 tarihli kendilerine ait düğün davetiyesi hediye eden gencin jesti gerçek oldu.

6 yıl önce çizilen kader

Rize’de 6 yıl önce sevgililer gününde kız arkadaşına 10/10/2010 tarihli kendilerine ait düğün davetiyesi hediye eden gencin jesti gerçek oldu. Çift 6 yıl sonra aynı tarih ve saatte evlendi.

Rize’de yaşanan ilginç olayda, Filiz Gençtürk ve Levent Diril çifti 6 yıl önce birbirini tanıyarak sevdi. Filiz Gençtürk Artvin’in Hopa İlçesi’nde kendilerine ait bir markette çalışırken bir iş gezisi için Hopa’da bulunan Rizeli Levent Diril ile tanıştılar. Levent, 14 Şubat 2004 tarihinde Sevgililer Günü’nde Filiz’e niyetini belli etmek için üzerinde isimleri yazılı bululan 10/10/2010 tarihli bir düğün davetiyesi hediye etti. Levent Diril’in bu jesti 6 yıl sonra gerçek oldu. Çift, 10/10/2010 tarihinde Rize’de bir düğün salonunda gerçekleşen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Levent Diril, “Birbirimizi tanıdık ve sevdik. Sevgililer gününde en anlamlı hediyenin böyle bir düğün davetiyesi olacağını düşündüm. Hem de niyetimle ilgili mesaj vermek istedim. Düğün için şimdi hazır olduk. Tesadüf düğünümüz o gün jest olsun diye davetiye üzerinde yazdığımız tarihe denk geldi. Düğün için bu günü bir yıl önce birlikte belirledik” dedi.

Filiz Gençtürk ise çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek düğün tarihini birlikte belirlediklerini söyledi.

Göktürk Fırat