71’LİK AĞA’YA 17’LİK EŞ!...

TMSF'nin el koyduğu Toprakbank ve Toprak Holding'insahibi Halis Toprak, üçüncü kez nikâh masasına oturuyor.

71’LİK AĞA’YA 17’LİK EŞ!...

TMSF’den bir türlü yakasını kurtaramayan nam-ı diğer Halis Ağa, 1997’de sekizi kız, ikisi erkek olan 10 çocuğunun annesi 33 yıllık eşi Ayşe Hanım’dan boşanmış, 5 trilyonluk nafaka problemi hallolduktan sonra 1999’da kendisinden 39 yaş küçük Özlem Hanım’la evlenmişti.  Halis Ağa’nın, Ayşe Hanım’dan boşanırken eşine 540 bin TL nafaka ödemesine karar verildi ancak bildiğim kadarıyla, Ayşe Hanım bu parayı almadı.

GELİN BABA İZNİYLE EVLENİYOR

Bu arada Halis Ağa’nın Gülcan Sepet’ten evlilik dışı ilişkisinden olan 21 yaşında Salim adında bir de oğlu var. Halis Toprak, görücü usulüyle evlendiği 12. çocuğunun annesi Özlem Hanım’la 2008’de aniden boşandı. Hatta ölümünden sonra da kardeşler arasında miras konusunda herhangi bir problem yaşanmasın diye, DNA testiyle Turgut’un oğlu olduğunu belirleyerek Özlem Hanım’a ayda 10 bin TL nafaka ve oğlunun velayetini verdi.

Yıllardır TMSF ile uğraşarak sinir sistemi altüst olan ve hastalanarak tedavi gören Halis Ağa, üçüncü kez evlenmeye karar vermiş. Duyduğuma göre Ağa, şu sıralar 13.08.1992 doğumlu olan kendisinden 54 yaş küçük Nazlıcan Tagizade ile evlilik hazırlıklarını bitirmiş. Ancak Nazlıcan, henüz 18 yaşına girmediği ve reşit olmadığı için kızın babasının yazılı izniyle bu iş gerçekleşecekmiş. Halis Toprak ile Nazlıcan bugün Ağa’nın Kuşadası’ndaki yazlık evinde çocuklarının bile haberi olmadan evleniyor. Halis Ağa yeni gelinin çeyiz, gelinlik ve diğer ihtiyaçlarının hepsini Vakko’dan almış.