90'lık hallerine ağladılar!

Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau, bir TV programı için yaşlandırıldı. Ünlü çift, birbirlerinin 90 yaşındaki hallerini görünce gözyaşlarını tutamadı. Sneijder, ‘Şimdi de harika görünüyorsun’ diyerek eşine sarıldı.

90'lık hallerine ağladılar!
Takvim'de yer alan habere göre Sarı-Kırmızılı takımın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder ile güzel eşi Yolanthe Cabau, adeta zamanda yolculuğa çıktı. Yıllar sonra nasıl görüneceklerini merak eden ikili, Hollanda'da yayınlanan bir televizyon programından gelen teklifi kabul etti. 30'lu yaşlarındaki ünlü çiftlerin konuk alınarak plastik makyajla yaşlandırıldığı ve ileriki yıllarda nasıl bir görünüme sahip olacaklarını ele alan programda Sneijder ile Cabau da önceki akşam 60 yaş birden yaşlandı!

'HAYALİM GERÇEK OLDU'

Türkçe adıyla 'Hayat Hikayem' adlı programa katılarak yıllar sonraki yaşlanmış görüntüleriyle birbirlerinin karşısına çıkan çift, duygu dolu anlar yaşadı. Yolanthe ve Wesley Sneijder, makyaj artistleri tarafından büyükanne ve büyükbabalarının fotoğrafları baz alınarak özel bir teknikle yaşlandırıldı. Kendisinin yaşlanmış halini görünce "Bu bir kabus" diye tepki veren 31 yaşındaki güzel yengenin aksine 32 yaşındaki eşi Sneijder, "Yolanthe'yle yaşlanmak, onun ellerinin ve yüzünün kırıştığına şahit olmak hayalimdi. Bu hayalim gerçek oldu" dedi.

90'LIK SNEİJDER ÇİFTİ

Birbirlerinin yıllar sonraki görüntüsü karşısında oldukça duygulanan ikili, gözyaşlarını tutamadı. 6 yıllık evli çiftin 90 yaşındaki halini ve programdaki duygusal anlarını gören hayranları sosyal medyada "İkilinin aşkı yıllara meydan okumuş" diye yorum yaptı.
Konular Spor Haberleri