A Haber'in seçim yorumcusu bakın kim çıktı?

A Haber televizyonu ABD seçimlerini örnek göstererek "ABD seçim analisti" unvanıyla Kenan Demir'le canlı yayında konuştu. Kenan Demir'in, A Haber'in iddia ettiği gibi "ABD seçim analisti" değil; ABD'de North Carolina'da Sultan Kebap isimli mekanın sahibi olduğu ortaya çıktı.

A Haber'in seçim yorumcusu bakın kim çıktı?
ODATV'nin haberine göre İstanbul'da kazanan ise resmi olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu oldu. İtiraz edilen yerlerde oylar tekrar sayılırken; seçimlerde usulsüzlük olduğunu iddia eden A Haber televizyonu ABD seçimlerini örnek göstererek "ABD seçim analisti" unvanıyla Kenan Demir'le canlı yayında konuştu.

ANALİST DEĞİL

Demir, ABD seçimlerindeki itirazları, oyların sayımını anlattı.

Sosyal medya hesabından da "Mazbatayı verin diyenlere şu notu bırakın. Halkın iradesiyle kazanılan her makamın mazbatası verilir ama bir usulsüzlük söz konusuysa sonuna kadar araştırılır. Bırakın YSK görevini yapsın. Belediye Başkanlığı hiç bir yere kaçmıyor" dedi.

Kenan Demir'in, A Haber'in iddia ettiği gibi "ABD seçim analisti" değil. ABD'de North Carolina'da Sultan Kebap isimli mekanın sahibi olduğu ortaya çıktı.

A Haber'in seçim yorumcusu bakın kim çıktı?
A Haber'in seçim yorumcusu bakın kim çıktı? - Resim : 2