Açelya Topaloğlu yakın arkadaşının eski aşkını kaptı!

Geçtiğimiz yıl Kenan Acar’ın Bestemsu Özdemir’le yakınlaşmasıyla yıkılan Serenay Aktaş, ikinci dost kazığını Açelya Topaloğlu’ndan yedi. Aktaş, yakın dostu Topaloğlu’nun eski sevgilisi Kenan Acar’la 6 aydır aşk yaşadığını duyunca ikiliyi defterden sildi.

Açelya Topaloğlu yakın arkadaşının eski aşkını kaptı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre sıkı dostlar Serenay Aktaş ile Açelya Topaloğlu, birbirine düşman kesildi. Güzel oyuncuların dostluğu ise Aktaş'ın eski aşkı Kenan Acar yüzünden bitti. Aşkları dizi setinde başlayan Aktaş ile Acar, Haziran 2018'de yollarını ayırmıştı. Acar, snobmagazin.com'un haberine göre gönlünü Topaloğlu'na kaptırdı. Yaklaşık 6 aydır aşk yaşayan ikilinin ilişkisini öğrenen Aktaş, yıkıldı. Yediği dost kazığıyla zor günler geçiren güzel oyuncu, tepkisini ise Twitter'da verdi.

Açelya Topaloğlu yakın arkadaşının eski aşkını kaptı!

'MİDEM BULANIYOR'

Aktaş, birlikte oldukları dönemde Acar'ın diğer yakın arkadaşı Bestemsu Özdemir'le yakınlaşması üzerine kendisine destek veren Topaloğlu'nu şu sözlerle bombaladı: "Vay be… Önce Bestemsu, şimdi Açelya… Ben bu çirkinliğe inanmak istemiyorum. Sen Beste olayında yanımda ol, 'Karaktersizlik' de ama bir sene sonra aynısını yap. Grupta yazdıklarını okudum da o zamanki… Midem bulanıyor." Güzel oyuncu, bu şok paylaşımlarını kısa süre sonra silerken Kenan Acar ile Açelya Topaloğlu'nu da sosyal medyada takipten çıkardı.

Açelya Topaloğlu yakın arkadaşının eski aşkını kaptı! - Resim : 2

Aşkları 2017'de dizi setinde başlayan Aktaş ile Acar, geçen yaz çıktıkları Karadeniz turunda böyle mutluluk pozları vermişti.