Adana Demirspor'dan sürpriz imza

Adana Demirspor Kulübü, D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık A.Ş markası Nesine.com ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Adana Demirspor'dan sürpriz imza

Yapılan bu anlaşma ile Adana Demirspor ile Nesine.com, Türk futbolunun gelişimi için güç birliği yaptılar. Yapılan imza töreninde kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu ile Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu, imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Başkan Aydoğdu, 'Camialar ve taraftarlar sponsorlara sahip çıkmalı. Biz kulüpler başarıya endeksli hareket ettiğimize göre imkanlarımızı yaratan sponsorlara taraftarlarımız da sahip çıkmalı. Bu sponsorlukla kulübümüze destek olan Nesine.com'a teşekkür ediyoruz' açıklamasını yaptı.

Nesine.com Genel Müdürü Halit Gülbakanoğlu ise, yapılan iş birliğiyle geçmişte olduğu gibi Türk futboluna destek oldukları için mutlu olduklarını belirterek, 'Adana Demirsporlu taraftarlar, kuponlarını Nesine.com'da yaparak bundan böyle kulüplerinin de kazanmasını sağlayabilecekler. Taraftarların kulüplerine sahip çıkması için onlara farklı bir imkan daha sunmuş olduk.' dedi.

Doğan Grubu bünyesinde bulunan Nesine.com, yaptığı yenilikler ve üyelerine izlettirdiği canlı maçlarla adından sıkça söz ettiriyor. Nesine.com'a ücretsiz üye olarak tüm hizmetlerden yararlanılabiliyor. 65 ligin canlı yayınını hem webde hem de mobilde sadece Nesine.com'da izleyebilme şansı yakalayan iddaaseverler,  kupondaş platformunda da kupon ve yorumlarını paylaşabiliyor.

HÜRRİYET İNTERNET SİTESİ

Konular Spor Haberleri