ADANA'DA 17 YAŞINDAKİ KIZA İĞRENÇ TUZAK!..

Adana'da 17 yaşındaki D.Z.'ye cinsel tacizde bulundukları ve ters ilişkiye zorladıkları öne sürülen 31 yaşındaki Murat E. ve 32 yaşındaki Mustafa K.'nın 32'şer yıl hapsi istendi ..

ADANA'DA 17 YAŞINDAKİ KIZA İĞRENÇ TUZAK!..

Murat E., eşinin teyzesinin kızı D.Z.’yi, akrabalık ilişkilerini kullanarak motosikletiyle alışverişe götürüp, dönüşte kendi evine getirdi. Murat E., iddiaya göre kimsenin olmamasından yararlanarak soyduğu genç kızla ilişkiye girmek istedi. D.Z.’nin tepkisi üzerine amacına ulaşamayan Murat E., “Bundan kimseye bahsetme. Sana ve ailene zarar veririm. Evinizi bombalarım” diye tehdit etti.

Yaşadığı bu olay nedeniyle bunalıma giren D.Z.’nin ilaç içerek intihara kalkmasına karşılık, peşini bırakmayan Murat E., farklı tarihlerde ve yerlerde kıza cinsel tacizde bulunmayı sürdürdü. D.Z.’ye kendi eşinin de fuhuş yaptığını söyleyen Murat E., “O.....luk yapacaksın. Bak benim eşim de aynı işi yapıyor. Ne kadar güzel yaşantısı var. Bak sözümüzü dinle iyi para kazanırsın. Ailenin hayatını da kurtarırsın” diyerek fuhuşa teşvik etti.

Murat E.’nin tanıştırıp, teslim ettiği arkadaşı Mustafa K. da D.Z.’yi bir eve götürdü, ellerini, ayaklarını ve ağzını bağlayıp bir gece rehin tuttu. Mustafa K., evde D.Z.’ye porno film izletip, “Bu filmleri izle. Sen de zamanı gelince böyle yapacaksın” diye tehdit etti.

3 KEZ ÖLMEK İSTEDİ

İlk intihar teşebbüsünün ardından, ilaç içip, sulama kanalına atlayarak 2 kez daha intihara kalkışan D.Z., kaçırılmak istenirken, şüphelenip, kendisine sahip çıkan bir akrabasına yaşadıklarını anlatmasıyla kurtuldu. Akrabasının kendisine anlatılanları iletmesi üzerine harekete geçen polis, Murat E. ve Mustafa K. ile birlikte onlara yardımcı oldukları, ev buldukları öne sürülen 32 yaşındaki Ferhat Ş., 37 yaşındaki Hüseyin Ö. ve 35 yaşındaki Ayhan İ.’yi yakaladı. 5 şüpheliden Murat E. ve Mustafa K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

STRES BOZUKLUĞU

D.Z.’nin yapılan muayene ve tetkiklerinde. kızlık zarının sağlam olduğu, ancak olayların etkisiyle, ‘travma sonrası stres bozukluğu’ yaşadığı saptandı. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, ‘çocukların cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğu fuhuşa teşvik etmek’ suçlarından dava açtı.

Önümüzdeki günlerde Adana 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak olan şüphelilerden, Murat E. ile Mustafa K. hakkında 32’şer yıl, Ayhan İ. ve Hüseyin Ö. hakkında 15’şer yıl, Ferhat Ş. hakkında ise 10 yıl hapis cezası istendi.

Hürriyet