Adana'da şok baskın!

Adana polisi görünce 650 gram uyuşturucuyu göğüslerinin arasına gizleyen 42 yaşındaki Ebru Ş. ile 44 yaşındaki Abidin A., suçüstü yakalandı. Ebru Ş. para karşılığı fuhuş yaptığını ve uyuşturucu kullanmadan ilişkiye giremediğini savundu.

Adana'da şok baskın!
POLİS FARK ETTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şubesi ekipleri, Tarsus - Adana - Gaziantep (TAG) Otoyolu’nda uygulama yaparken, polisi gören otomobil geri geri gitmek istedi. Otomobilin uygulama noktasına girmeden kaçmaya çalıştığını fark eden ekipler, Abidin A.’nın kullandığı aracı durdurdu. Otomobili ve zanlıların üzerine arayan ekipler, Ebru Ş.’nin göğüslerinin arasına sıkıştırdığı paketler halinde 650 gram esrar ele geçirdi.

"DİYARBAKIR'A GİTTİK, TOPTAN ALDIK"

Abidin A. ile Ebru Ş. gözaltına alınarak sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi’ne götürüldü. Ekiplerin yaptığı ilk görüşmede, uyuşturucuyu içmek için aldığını söyleyen Ebru Ş.’nin, "Ben para karşılığı fuhuş yapıyorum. Uyuşturucu kullanmadan da ilişkiye giremiyorum. Müşterilerimi memnun edebilmek için ilişkiden önce uyuşturucu kullanıyorum. Erkek arkadaşımla birlikte Diyarbakır’a gittik, dönerken de ucuz olduğu için toptan aldık. Satmak amacıyla getirmedim" dediği öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlılar, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilecek.