Adil Öksüz telefon kullanmıyor

İçişleri Bakanı Efkan Ala, FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün yurt dışında olduğuna yönelik iddialar için “Bizde henüz ona dair bir bilgi yok. Arıyoruz. İletişim araçlarını kullanmıyor artık” dedi.

Adil Öksüz telefon kullanmıyor
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre İçişleri Bakanı Efkan Ala, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) “Hava kuvvetleri imamı” olduğu belirtilen Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Adil Öksüz'ün yurt dışında olduğuna yönelik iddialara ilişkin açıklama yaptı.

ÖZEL EKİP ARIYOR

Ankara Akıncı Üssü yakınlarında yakalandıktan sonra serbest bırakılan ve örgütün “Hava kuvvetleri imamı” olan Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Adil Öksüz'ün yakalanması çalışmalarının ne aşamada olduğuna sorusu üzerine Ala, “Hem jandarmada hem emniyette ekipler oluşturduk. Bu ekipler takip ediyorlar henüz yakalanmadı” yanıtını verdi. Ala, “Yurt dışında mı” sorusuna karşılık, “Yok, bizde henüz ona dair bir bilgi yok. Arıyoruz. Çünkü iletişim araçlarını kullanmıyor artık. Sadece işi bu olan özel ekipler görevlendirdik, inşallah netice alınır” ifadesini kullandı.

5 kişiye gözaltı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ve Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Akyazı ilçesinde gece saat 00.30 sıralarında FETÖ'ye yönelik gerçekleştirdikleri operasyonda Adil Öksüz ile bağlantısı olduğu düşünülen 5 şahsı gözaltına aldı.