Adli Tıp önüne çadır kuruldu!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Tren Garı önünde patlamanın yaşandığı gece Adli Tıp Kurumu önüne 2 adet çadır kurduklarını belirterek, kendisinin de gece yarısına kadar burada olduğunu söyledi.

Adli Tıp önüne çadır kuruldu!
CİHAN'da yer alan habere göre Ankara’da onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin de yaralandığı terör saldırısı, Yenimahalle Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısında gündem maddesi olarak konuşuldu.

Terör saldırısının yaşandığı andan itibaren olayı takip ettiğini belirten Başkan Fethi Yaşar, “Yenimahalle Belediyesi olarak yapabileceğimiz ne varsa yapmaya, her şekilde vatandaşlarımıza yardımcı olmaya hazırız.” dedi.

Kendisinin de Adli Tıp'ta beklediğini ifade eden Yaşar “Adli Tıp'a gerek yakınları için, gerekse destek için gelen tüm yurttaşlarımıza gün boyu çay, su, kahvaltılık ve yemek ikramı yapıyoruz. Ayrıca cenaze araçlarımız ve yakınları için servis araçlarımız seferber olmuş durumda. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Acı haberlerin arkası hiç kesilmiyor. Daha birinin acısını içimize sindiremeden ülke olarak yeni bir yasa boğuluyoruz. Söylenecek söz kalmadı. Kelimeler kifayetsiz. Omuz omuza verme zamanıdır. Sosyal demokrat bir belediye olarak, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirmeye, vatandaşlarımıza destek olmaya gayret ediyoruz. Üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın.” diye konuştu.