'Bu Melisa köftesi neyin nesidir?'

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Burada Laf Çok' programına konuk olan Melisa Aslı Pamuk'un bir dönem Adnan Oktar'la yolunun kesiştiği ortaya çıkmıştı.

Adnan Hoca'dan Melisa'ya cevap!..

Türkiye'ye geldiği ilk zamanlar Adnan Oktar'ın programına konuk olan Pamuk, programa katıldığından dolayı yaşadığı pişmanlığı anlattı.

"DURMADAN MAŞALLAH İNŞALLAH DİYORLAR"

O programda hiç bir şey konuşmadığını söyleyen güzel oyuncu şu ifadelere yer verdi: "Hollanda'dan geldiğimde bunlar benim peşime takıldı, konuk ettiler. Çok tesadüf gelişti her şey. İlk geldiğim ay, kim olduğunu bilmiyorum. Karşısına geçtim sürekli 'maşallah, inşallah' diyor. Ne oluyor  dedim. Sonra dinimizden bahsetmeye başladılar.

"PROGRAMDAN KOVULDUM"

Tamam ben de Müslümanım ama bu kadar dillendirmeye gerek yok. Sonra 'Hollanda'da esrar serbestmiş böyle bir şey var mı?' dedi. 'Evet' dedim.  Bu adam kim, ne ayak, ne oluyor burada dedim. Esrar konusu üzerine gitmeye başlayınca beni programdan kovdular. Çünkü çok rahatsız oldum. Doğru bir yerde değilim dedim."

ADNAN HOCA'DAN O SÖZLERE YANIT


Melisa Aslı Pamuk’un üslübunun bir genç kıza yakışacak bir üslupla olmadığına dikkat çeken Adnan Oktar ise Pamuk'un bu açıklamalarına "Beni kovdular diyor, tabi ki kovarım. Melisa Aslı Pamuk’u programlarımızdan kovmam için ciddi bir sebep vardı. Ben bir genç kızı kovmam, demek ki bir fevkaladelik varmış" diyerek yanıt verdi.

Adnan Oktar, kovma nedeninin ne olduğunu açıklamadı, ama ciddi bir nedeni olduğunu vurguladı.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!...