Adnan Oktar’ın en gözde kediciği itirafçı oldu!

Adnan Oktar suç örgütünün en gözde kediciklerinden Beril Koncagül de itirafçı oldu.

Adnan Oktar’ın en gözde kediciği itirafçı oldu!
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Adnan Oktar soruşturmasında tutuklanan Beril Koncagül'ün, etkin pişmanlık kapsamında 8 gün boyunca cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra Bursa Cezaevi'nden tahliye olduğu öğrenildi. Yaklaşık 100 sayfa ifade veren Koncagül'ün, Adnan Oktar'a çok yakın olduğu bilinen "bacılar grubu" üyesi olduğu ifade edildi. Daha önce iki defa etkin pişmanlık yasasından faydalanmak için başvuruda bulunan Beril Koncagül, örgüt avukatları tarafından tehdit edildiğini belirterek, örgüt içinde bulunduğu 10 yıl boyunca şahit olduğu olayları savcılık ifadesinde bir bir anlattı.

FAALİYETLERİ SIRALADI

Koncagül'ün, Adnan Oktar suç örgütü içindeki dayak, zorla televizyonlarda dans ettirme, vücuda dövme yaptırmaya zorlama, kilitlenerek evde tutma, iletişim araçlarından yoksun bırakma, kara para aklama, turnike sistemi, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit ve şantaj suçlarıyla ilgili şoke eden açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

Örgütte itirafçı sayısı 31'e yükselirken 4 örgüt yöneticisinin de etkin pişmanlık yasasından yararlanmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.