Adnan Oktar’ın masonlarla para ilişkisi deşifre oldu

Soruşturmada ifade veren müştekilerden C.Ö., Oktar’ın 33. dereceden mason olabilmek için 1 milyon 50 bin Euro ödediğini söyledi. Paranın 350 bin Euro olarak üç seferde verildiği belirlendi. A9’daki takdim töreni görüntüleri de soruşturma dosyasına girdi.

Adnan Oktar’ın masonlarla para ilişkisi deşifre oldu
Yeni Şafak Gazetesi'nden Şahin Şen'in haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ‘Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında önemli bir ayrıntıya ulaşıldı. Müşteki sıfatıyla çok sayıda mağdurun ifadesi alındı. Bu isimlerden C.Ö., Oktar’ın Mason olabilmek için 1 milyon 50 bin Euro ödediğini söyledi: “Oktar hatırladığım kadarıyla 2012’de bana daha çok güç elde edebilmek ve yurtdışında daha fazla politik görüşme yapabilmek için mason olması gerektiğini ve bu konuda araştırma yapmamı istedi.”

PARA ÜÇ PARÇADA ÖDENDİ

Dünyadaki en güçlü mason localarının İskoç Rit ve P2 Mason locaları olduğunu Adnan Oktar’a aktardığını söyleyen C.Ö., ifadesinde şu bilgileri verdi: “İskoç Rit’e üye olmak için İngiltere’de yaşaması gerektiğinden, P2 Mason locasıyla bağlantı kurmamı istedi. Ben de mail adresim üzerinden bağlantı kurarak görüşmelerde bulundum. Her defasında 350 bin Euro olmak üzere üç defa para vererek 33. dereceden mason olmasını sağladık.”

İTALYAN BAKANLA GÖRÜŞTÜ

Parayı P2 Mason Locası meşrik-i azamı olan Gian Franco Pilloni ve beraberindeki ekibe elden teslim ettiklerini söyleyen C.Ö., “Adnan Oktar’ın masonluğa kabul görüntüleri zaten basına da yansıdı. Hatta 2014’te dönemin İtalya Dışişleri Bakanı Franco Frattini Türkiye’ye gelerek sadece Adnan Oktar ile görüştü. Oktar bu görüşmede İtalya’daki politikacılarla tanışmak istediğini aktardı. Basında kendisi lehine haberler çıkmasını istediğini söyledi ve bu haberler yapıldı." diye konuştu.

TRUMP’IN BALOSUNA KATILDI

C.Ö., Adnan Oktar’ı temsilen Oktar Babuna ve yanındaki bir kişinin, ABD Başkanı Donald Trump’ın başkanlığa kabul gününde hem balo, hem de başkanlığa kabul törenine katıldığını söyledi. Adnan Oktar’ın söz konusu balo ve törenin davetiyeleri için 200 bin dolar para ödediğini kaydeden C.Ö., ayrıca internet sitelerinden masonlukla ilgili kötü düşüncelerin “ateist masonlar” diye değiştirildiğini, kitapların basımı durdurularak aynı güncellemelerin yapıldığını belirtti.