Afrin'den acı haber!..

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Keltepe'de devam eden operasyonda, teröristlerle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu, 20 asker, 3 Polis Özel Harekat mensubu ve 3 korucu yaralandı.

Afrin'den acı haber!..
İHA'nın haberine göre Genelkurmay Başkanlığı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin iki açıklama yaptı. Yapılan açıklamalarda sekiz askerimiz şehit olduğunu on üç askerimizin ise yaralandığı bildirildi.

TSK, ilk yaptığı açıklamada Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'de gerçekleştirilen operasyonlar sırasında beş askerin şehit olduğu, yedi askerin yaralandığını bildirdi.

TSK'dan ikinci açıklama

TSK, harekata ilişkin yaptığı ikinci açıklamada üç askerimizin daha şehit olduğunu altı kahraman askerin de yaralandığını açıkladı.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Habertürk'üm geçtiği habere göre çatışmada 8 asker şehit oldu, 20 asker, 3 Polis Özel Harekat mensubu ve 3 korucu yaralandı.