Ağabeyinin kız arkadaşını bıçakladı!..

Adana'da 18 yaşındaki Remziye Demir hakkında, ağabeyinin sevgilisi 21 yaşındaki Serap B. ve kavgayı ayırmaya çalışan 1 kişiyi bıçakla yaraladığı gerekçesiyle 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ağabeyinin kız arkadaşını bıçakladı!..
Hürriyet'te yer alan habere göre Temel Demir, bir süre önce Serap B. ile arkadaşlık kurdu. Temel Demir’in kız kardeşi Remziye Demir ise iddiaya göre Serap B.'nin daha önce bir evlilik yapmış olması nedeniyle ilişkilerine karşı çıktı. 11 Mayıs’ta 18 yaşındaki kız kardeşi Dilan'la birlikte alışverişten dönen Serap B., Seyhan İlçesi’nde, Remziye Demir’in iş yerinin önünden geçti. Bu sırada kardeşleri gören Remziye Demir dışarı çıktı.

Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma sonrası Remziye Demir, eline aldığı bıçakla Dilan B.'yi kovalamaya başladı. Genç kızı yakalayamayan Remziye Demir, bu sefer geri dönerek Serap B'yi ve kendisine engel olmak isteyen çalışma arkadaşı Çiğdem A.'yı bıçakla yaraladı. Serap B. ile Çiğdem A. Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınırken yakalanan Remziye Demir, tutuklandı.

DAVA AÇILDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, Remziye Demir hakkında, Serap B'yi kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 15 yıla kadar, Çiğdem A.'yı yaralama suçundan 4.5 yıla kadar ve Dilan B'yi  yaralamaya teşebbüs suçundan ise 2.5 yıla kadar olmak üzere toplam 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.