Ağrı'da bir uzman çavuş şehit oldu!

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yol keserek araçları ateşe veren teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuşun şehit olduğu, İran uyruklu bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Ağrı'da bir uzman çavuş şehit oldu!
Hürriyet'te yer alan Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre saat 11.30 sıralarında Doğubayazıt ilçesine bağlı Çetenli köyü Somkaya mevkisinde yol kesen Terör örgütü mensupları, durdurdukları araçları ateşe verdi. Bunun üzerine Patnos Komando Alay Komutanlığına bağlı tim bölgeye gönderildi.

Olay yerine giden askerlere teröristlerce açılan ateş sonucu bir uzman çavuş şehit oldu, İran uyruklu bir otobüs muavini hayatını kaybetti. Teröristlerce açılan ateşte İran uyruklu 3 kişi de yaralandı.

Güvenlik güçlerince teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir jandarma uzman onbaşının teröristlerce şehit edildiği saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün saat 09.20'de Doğubayazıt'ta, Harabekordon Tepe mevkisinde yol emniyet görevinde bulunan jandarma komando timine, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce açılan ateş sonucu bir jandarma uzman onbaşının şehit olduğu kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesine yer verildi.