Ahmet Ağaoğlu eski hesapları kapatıyor!

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu, görevi devralır almaz sorunlarla boğuşmaya başladı. Sazı eline alan Ağaoğlu, Hyun-Jun Suk transferinin taksidini yatırırken Rodallega transferiyle ilgili de Akhisarspor'a paranın taksitler halinde yapılacağını bildirdi.

Ahmet Ağaoğlu eski hesapları kapatıyor!
Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre Trabzonspor’da yönetime gelir gelmez önünde birikmiş dağ gibi sorunlarla boğuşmaya başlayan başkan Ahmet Ağağoğlu ve arkadaşları düğmeye bastı... İlk olarak daha önce Bordo-Mavili formayı giyen Hyun-Jun Suk transferi nedeniyle Porto’ya ödenmeyen 250 bin Euro’luk transfer taksidini yatıran Ağağolu, yine 850 bin Euro’ya alınan Hugo Rodallega için hiçbir ödeme yapılmayan Akhisar’a bu paranın taksitler halinde yatırılacağını bildirip ilk taksidi yatırdı. Ayrıca Onazi, Rodallega ve Castillo’nun da geciken alacakları da ödenerek olası bir yeni krizin kapısı da böylece kapatıldı.

KAYNAK ARAYIŞINA DEVAM...

Bu gelişmelerin ardından Ahmet Ağaoğlu yönetimi şimdi de Trabzon’dan sorunlu bir şekilde ayrılan teknik adam, futbolcu ve kulüplere karşı yükümlülüklerin yerine getirilmemesinden kaynaklanan davaların birçoğunun ödemelerini yapmak için kaynak arıyor. FIFA ve CAS’ta bulunan 12 dosya büyük oranda sonuçlanırken, kulübe tebliği bekleniyor. Bu 12 dosyanın Trabzonspor’a maliyeti ise 2 milyon 816 bin Euro. Bordo-Mavili kulübün UÇK’da büyük ölçüde sonuçlanan 14 dosyadan yükümlülüğü ise tam 16 milyon TL.
Konular Spor Haberleri