Ahmet bebeği kaçıranlar tutuklandı

İstanbul Bağcılar’da Arife günü 4 aylık Ahmet Davulcu'yu kaçıran 6 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ahmet bebeği kaçıranlar tutuklandı
CİHAN'da yer alan habere göre Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık Ahmet isimli bebeği, çiftin Bağcılar’da bayram alışverişi yaptıkları dükkanın önünden bebek arabasından kaçırılmıştı.

Olaya ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri, olayı gerçekleştiren zanlıların Pendik’te bir evde saklandığını tespit etmiş, zanlıların saklandığı Pendik Çamçeşme Mahallesindeki eve operasyon düzenlenmişti.

Operasyonda, M.V. (36) ile 3'ü kadın toplam 6 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin, polisin kapıya gelmesi üzerine, bebeği havalandırma boşluğuna atmış, polis ekiplerince buradan alınan bebek, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Poliste sorguları tamamlanan 36 yaşındaki M. V., ile birlikte diğer 5 kişi İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda savcılığa çıkarıldı. Savcılıkta sorgulanan 6 kişiden 4'ü Nöbetçi 3. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilirken, 2 kişi sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Mahkemeye çıkarılan M. V. ve diğer üç kadın tutuklandı. Tutuklanan M. V. Maltepe Kapalı Cezaevine sevk edilirken, üç kadın Nazan V. Meryem V, Hülya V. ise Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderildi.