Ahmet Doğan: "Çok geç geldik"

Bucaspor Başkanı Doğan, “Kongre 1 ay önce yapılsa, bu konumda olmazdık” dedi.

Ahmet Doğan: "Çok geç geldik"
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı 7 maçta galibiyet yüzü göremeyen deplasmanda Tepecikspor'a da 3-2 yenilerek ligin bitimine 2 maç kala düşme hattıyla arasında 3 puan fark kalan Bucaspor'da başkan Ahmet Doğan, kümede kalacaklarını vurgularken, "Göreve biraz daha erken gelseydik, şimdi çok farklı bir konumda olabilirdik" diye konuştu. 22 gün önce işbaşı yaptıklarını belirten Doğan, "Kongre bir ay önce yapılsa, Bucaspor Play- Off oynardı. Geç geldik" ifadesini kullandı.

Kurumsal sistem yok

Sezon başından bu yana taraftar, yönetim, futbolcu arasında sıkıntılar yaşandığını, kulüpte dağınık, karışık bir düzenin olduğuna dikkat çeken Doğan şöyle devam etti: "Oyuncular psikolojik düşüş yaşamış. Geldik, temiz sayfa açalım dedik. Ancak yarım kalmış bir iş aldık. Amacımız takımı motive etmekti. Borçlardan, FIFA dosyalarından başarızlıktan başımızı kaldıramadık. Çok eksiğimiz var. Bunları biranda çözemeyiz."

Kul hakkı yemem


Zonguldak Kömürspor maçı öncesi yarından itibaren futbolcularla bire bir iletişim kuracağını açıklayan başkan Ahmet Doğan, "Göreve geldik, (O futbolcu kötü, bu teknik adam böyle) diye eleştiri aldık. Ancak hayatımda hiç kul hakkı yemedim. İnanmadığım, görmediğim hiç bir şeyde karar vermem. Niyetim temiz." dedi.

Sıkıntılar çektim

Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan, kulübün sorunlarını bilerek geldiklerini, ancak bilmedikleri sıkıntılarla da karşılaştıklarını söyledi.

Yeni sezonla birlikte kulübün işleyiş sistemini değiştireceklerini ifade eden Doğan, "Bucaspor'a bir günlüğüne iki günlüğüne gelmedik. Buca'dan ekmek yiyoruz. Kendi işimde çok sıkıntılar çekerek bir yere geldim. Ama çok çalıştık ve başardık" dedi.

Veli Kızılkaya takıma dönüyor

Bucaspor, Zonguldak Kömürspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Sarı-lacivertli ekibin lider İstanbulspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı kart görerek cezalı duruma düşen ve Tepecikspor maçında görev yapamayan tecrübeli defans oyuncusu Veli Kızılkaya ve sakatlıktan çıkan Zafer Çevik, takımdaki yerini alacak.

Emin Aladağ'ın sakatlığı ise sürüyor. Bu arada Bucaspor'da Uğurcan Yazğılı, Kerem Atakan Kesgin ve kaleci Yunus Emre Kar'ın ardından Saruhan Fındıkçı da profesyonel yapıldı.
Konular Spor Haberleri