Ahmet Hakan’a THY kıyağı iddiası!

Ahmet Hakan’ın THY hakkında çıkan iddialara tepki göstermesinin ardından, Airport Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık çok sert çıktı.

Ahmet Hakan’a THY kıyağı iddiası!
MedyaRadar'ın haberine göre Airport Haber Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık, sosyal medya hesabından yine çok ses getirecek iddialarda bulundu.

‘BİLET VE OTELİ THY KARŞILADI’

Köşe yazılarında Türk Hava Yolları yönetimi ve şirkete övgüler yağdıran Hürriyet köşe yazarı Ahmet Hakan’ı belli bir plan dahilinde hareket etmekle suçlayan Kıdık, “THY, gazeteciyim diye geçinen Ahmet Hakan Coşkun’un 25 Ağustos’ta Berlin, 30 Ekim’de Oslo seyahatlerinin biletlerini ve otel masraflarını karşılamış. THY’den verilen bilgi bu. Eeee Ahmet Hakan’a da bu masraflar için yönetim lehine çemkirmek düşer” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan’a THY kıyağı iddiası!


‘MAMASI KESİLEN ÇAKALLAR’

Hakan, farklı tarihlerdeki köşe yazarlarında THY ve Başkan İlker Aycı hakkında olumlu görüşlerini aktarmış son olarak ise, basında THY hakkında çıkan haberler için, “Son günlerde Türk Hava Yolları’ndan maması kesilen bazı çakallar, sosyal medyada Türk Hava Yolları’na operasyon çekmeye başladılar” ifadelerini kullanmıştı.

THY HAKKINDAKİ İDDİALAR

THY ile ilgili daha önce Ali Kıdık tarafından birçok gündem yaratan iddia ortaya atılmıştı.

İddialardan en dikkat çekeni ise  THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı'nın 'Uçur bizi başkan' konseptli doğum günü partisi için şirketin kasasından 100 bin TL harcandığı olmuştu.