Ahmet Hakan'ın adı hangi sosyetik güzelle anılıyor?

“Hem suya hem sabuna dokunacağım” diyen Ahmet Hakan, şimdilerde sadece aşk hayatıyla gündemde. Farklı simalarla magazin sayfalarından düşmeyen Hakan’ın ismi şimdilerde cemiyet hayatının ünlü ismi ile anılıyor.

Ahmet Hakan'ın adı hangi sosyetik güzelle anılıyor?
Güneş Gazetesi'nin özel haberine göre hareketli aşk hayatıyla magazin sayfalarında boy gösteren Ahmet Hakan’ın, şimdiki aşk bombası cemiyet hayatının ünlü ismi Elif Dürüst.  

Şimdiye kadar birçok güzelle anılan Hakan, geçtiğimiz yıllarda oyuncu Perihan Ünlücan ile aşk yaşamış ve çok konuşulmuştu. İlişki, Ünlücan’ın “Sürekli olarak yanlış adama yanlış zamanda ve yanlış yerde aşık olmak gibi bir yeteneğim var” yazması ile sona ermişti. Ardından jinekolog Banu Çiftçi’ye evlenme teklifi ettiği kulislerde günlerce konuşulan ve aynı hafta Cihangir’de esmer bir güzel ile aşk kaçamağı yaparken görüntülenen Hakan’ın “Olan oldu artık” cümlesi eleştirilere sebep olmuştu. 

1,5 aydır aşk yaşıyorlar 

Aşk hayatında ilerleyen yaşına rağmen genç isimleri tercih eden Hakan’ın yaklaşık 1,5 aydır Elif Dürüst ile sık sık Nişantaşı’nda görüldüğü öğrenildi. Aynı semtte oturan gazetecinin daha önce de kısa sürede birden fazla kişiyle görüntülenmesi işinden çok ‘çapkın’lığıyla ön planda olmasına sebep olmuştu.

Öte yandan Hakan, birçok kez faklı simalarla Nişantaşı’ndaki evine girerken görüntülenmiş, duruma tepki göstermişti.

Ahmet Hakan'ın adı hangi sosyetik güzelle anılıyor?