Ahmet Kural'ın annesi Sıla'ya yüklendi!

Ahmet Kural, Sıla’yı darp ettiği iddiasını yalanlarken bu kez sahneye kaynana çıktı. Anne Sema Kural, Facebook’ta Anton Çehov’un ‘Kusursuz olsaydın başkalarının kusurlarını bulmaya meraklı olmazdın” sözünü paylaşıp eski gelin adayına taş attı.

Ahmet Kural'ın annesi Sıla'ya yüklendi!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Ahmet Kural'ın sevgilisi Sıla'yı darp ettiği iddiasının yankıları sürerken sürpriz bir isimden popçuya gönderme geldi. Kural'ın 29 Ekim gecesi Sıla'yı 45 dakika darp ettiği öne sürülmüş; ancak oyuncu, iddiaları yalanlamıştı. 5 Kasım'da savcıya ifade veren Kural, adliye çıkışı ünlü filozof Sokrates'in "Haksız olmak, haksızlığa uğramaktan daha acıdır" sözüyle de kendini savunmuştu. Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili Kural Ailesi'nin görüşü de merak konusu oldu.

ANA-OĞUL FELSEFE YAPTILAR

Anne Sema Kural, 3 Kasım'da Facebook'taki paylaşımıyla sessizliğini bozar gibiydi. Anne Kural, Rus yazar Anton Çehov'un "Eğer sen kusursuz olsaydın başkalarının kusurlarını bulup çıkarmaya bu kadar meraklı olmazdın" sözünü paylaştı.

Ahmet Kural'ın annesi Sıla'ya yüklendi!

Oğlu gibi felsefe yapan Sema Hanım'ın bu paylaşımı "Eski kayınvalideden Sıla'ya taş" dedirtti. Sema Hanım, geçtiğimiz yıl eşi Mesut Kural'la konserini izleyip "O hanım hanımcık bir kız" dediği Sıla'ya yaptığı göndermeyle de oğlunun arkasında durdu.

Sıla'nın 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı Kural, kavganın popçunun aşk yaşadığı Okan Can Yantır yüzünden çıktığını iddia etmişti.