Ahu Tuğba ve Serpil Çakmaklı birbirine girdi!

TVEm'de ekrana gelen "Her Şeyi Konuşalım" canlı yayınına Ahu Tuğba ve Serpil Çakmaklı arasında yaşanan yaş polemiği damga vurdu.

Ahu Tuğba ve Serpil Çakmaklı birbirine girdi!
Canlı yayında fena kapıştılar!

TVEM'de ekrana gelen Sacit Aslan ve Erol Köse'nin çarpıcı yorumlarıyla her gün izlenme rekoru kıran "Her Şeyi Konuşalım" canlı yayınına büyük sanatçı Ahu Tuğba konuk oldu.

Canlı yayın esnasında ünlü sanatçı Serpil Çakmaklı'nın geçmiş yıllarda Alişan'ın programında kendisi hakkında "Ben sinemaya 1980 yılında girdim. Onlar benden önceki kuşaktır ve benden çok büyükler" şeklinde konuştuğu VTR'yi izleyince sinirlenen Tuğba; "Neden böyle konuştu anlayamadım. Kızı benim kızım gibidir. Biz yıllardır çok iyi görüşen iki yakın dostuz." ifadelerinde bulunurken 
"Allah'ın verdiği zamanla dalga geçiyorsan Allah beni kaç yaşında hissetiriyorsa Allah sana o yaşı göstermesin inşallah" şeklinde sert sözler sarf etti.

Erol Köse canlı yayına Serpil Çakmaklı'yı bağlayınca ise Tuğba; "Sen kaç yaşındasın Serpilciğim? Kafadan 55 yaşındasın. Serpil benim ve ailemin şerefiyle oynama. Terbiyesiz terbiyesiz konuşma." dedi.

Tuğba "Benim nüfus kağımda doğum tarihim 1962'dir. Çakmaklı soyadını aldığım yıllarda yaşımı büyüttüm..." diyen Serpil Çakmaklı'ya "Yaşını büyüttüğünü mahkemede bana ispat edeceksin. O kütükten çıkar. Bırakın bu işleri..." yanıtını verdi.

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...