Ahu Yağtu dedikoduların önüne böyle geçti

Geçtiğimiz hafta final yapan 'Paramparça' dizisinin oyuncuları Ahu Yağtu, Tolga Tekin ve Ayhan Bozkurt, önceki akşam Asmalımescit'te bulunan Coridor isimli mekanda eğlendi.

Ahu Yağtu dedikoduların önüne böyle geçti
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre gecenin geç saatlerine kadar eğlenen Ahu Yağtu, Tolga Tekin ve Ayhan Bozkurt'tan, ilk olarak Yağtu ayrıldı. Ayak üstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Gayet iyiyiz, final yaptık ve bekliyoruz" dedi.

Yeni projelerde yer alıp almayacağı merak konusu olan Yağtu, "Bu işler belli olmaz, her şey kısmet" dedi. Ayhan Bozkurt ile adı aşk dedikodularına karışan Yağtu, "Bizi Tolga Bey ve Ayhan Bey'le birlikte çekin, yanlış bir şey yazılmasın" diyerek poz verdi.

"ANNEM İÇİN ANKARA'YA GİDECEĞİM"

Ahu Yağtu'nun hemen peşinden ayrılan Tolga Tekin, keyifli halleriyle dikkati çekti. Dizinin final yapması hakkında konuşan oyuncu, "Çok güzel 3 yıl geçti, her güzel şeyin bir sonu var" dedi.

Uzun süredir projede yer aldığını belirten Tekin, "Artık dinlenmek istiyorum, yeni projeler ve daha iyi işlerle tekrar buluşmak üzere" şekklinde konuştu.

Yakın zamanda Ankara'ya gideceğini belirten oyuncu, "Annem Ankara'da yaşıyor, kendisini görmek için oraya gideceğim" dedi.