Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz'ın 'Defne Samyeli' gerginliği!

Oğlu Kemal’i geçtiğimiz ay sevgilisi Defne Samyeli ve onun kızı Deren ile tanıştıran Cem Yılmaz’a eski eşi Ahu Yağtu’dan veto geldi. Önceki gün Etiler’de buluşan eski eşler, iddiaya göre bu ‘cici anne’ buluşması yüzünden mekan içerisinde gergin anlar yaşadı.

Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz'ın 'Defne Samyeli' gerginliği!
Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre eski spiker Defne Samyeli ile aşkı 4 aydır süren Cem Yılmaz'ın önceki gün tadı kaçtı. Komedyen, eski eşi Ahu Yağtu'dan olan oğlu Kemal ile geçtiğimiz ay Samyeli ve aşkının büyük kızı Deren Talu'yu tanıştırmıştı. Kemal, babası ve aşkıyla komedyenin Bodrum Mandarin Oriental'deki villasıyla lüks teknesinde keyifli anlar yaşamıştı. Yılmaz, Samyeli ile evlilik sinyalleri verdiği bu olay sonrası önceki gün ilk kez eski eşi Ahu Yağtu ile buluştu.

YİNE GERGİNSİNİZ BUGÜN CEM BEY!

Etiler'deki bir mekanda oğullarıyla yemek yiyen eski eşler, çıkışta objektiflere yansıdı. Samyeli ile görüntülendiğinde yüzünde güller açan Yılmaz'ın o hallerinden eser yoktu. Gergin oldukları yüzlerinden okunan Yılmaz ile Yağtu'nun içeride Kemal'in Defne Samyeli ile tanışmasını masaya yatırdığı öğrenildi. Yağtu'nun oğlunun bu tanışmadan rahatsız olduğunu dile getirdiği ve ikilinin gerildiği iddia edildi.

Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz'ın 'Defne Samyeli' gerginliği!

Yılmaz, Samyeli ile ilgili soruları yanıtsız bırakarak elektrikli bisikletine atlayıp mekandan ayrıldı.